Τοπική Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Hadat είχε σήμερα ο κ. Βύρας στο Λίβανο

Συνεχίζονται οι επαφές του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα στο Λίβανο. Η εκεί παρουσία του κ. Βύρα μαζί με το επιτελείο το φαίνεται να ανοίγει τις πόρτες των επενδύσεων από τη γειτονική χώρα στην πόλη μας.

Χθες ο κ. Βύρας είχε συνάντηση με Λιβανέζους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Σήμερα, 2η ημέρα παρουσίας του στο Λίβανο είχε συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Hadat Mr. George Aoun.

Κατα τη συνάντηση οι 2 Δήμαρχοι αντάλλαξαν γνώμες και απόψεις για συνεργασία των 2 πόλεων σε διάφορα θέματα και φυσικά στο κομμάτι των επενδύσεων. Ο κ. Βύρας ξεναγήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης και ενημερώθηκε από τον Mr. Aoun σχετικά με αυτήν. Aπό την πλευρά του ο κ. Βύρας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με την πόλη μας, τα υφιστάμενα αλλά και μελλοντικά αναπτυξιακά έργα, καθώς επίσης και τις προοπτικές που έχει η πολη μας για επενδύσεις.

Η συνάντηση διευθετήθηκε με πρωτοβουλία της εταιρείας Africanos Property Developers, η οποία ήταν παρών στη συνάντηση με εκπροσώπους της. Μιλώντας στο City of Larnaka.com εκπρόσωπος της εταιρείας μας ανέφερε ότι η εταιρεία Africanos Property Developers, πιστεύει ότι η πόλη της Λάρνακας έχει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης γι’ αυτό και η όλη αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρείας μας εστιάζεται στην πόλη που εδρεύει η εταιρεία. Στα πλάισια αυτά βοηθήσαμε μέσα από τις επαφές μας να φέρουμε το Δήμαρχο σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους εδώ στο Λίβανο για να ανοίξουν τα παράθυρα επικοινωνίας μεταξύ της πόλης μας και του Λιβάνου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη σημερινή συνάντηση του κ. Βύρα με τον Mr. Aoun.

 

Eπιμέλεια
Συντακτική ομάδα

Σχετικά νέα

X
Translate »