Αθλητικά Νέα

Συμβιβασμός (2-2) και λάθη της διαιτησίας

Δεν έμελλε να αναδείξει νικητή η αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα-Εθνικός, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται στο 2-2 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Το παιγνίδι ήταν αρκετά καλό, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες, με στόχο να πάρουν το τρίποντο. Ένα ματς που ήταν ανοιχτό, είχε καλό ρυθμό, σημειώθηκαν τέσσερα γκολ και αρκετές άλλες ευκαιρίες.

Ο Εθνικός ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ με τον Μιράντα, οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το ματς με τέρματα των Μακρίεφ και Παύλου, αλλά τελευταίος μίλησε ο Ομπρεγκόν.

Δίκαιο κρίνεται βάσει εμφάνισης το τελικό αποτέλεσμα, που βρίσκει πιο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους. Η Νέα Σαλαμίνα έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Ανόρθωση στους πέντε βαθμούς.

 

Καλός ρυθμός, λάθη η διαιτησία

Ο Εθνικός σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα και πήρε προβάδισμα με γκολ του Μιράντα. Ένα γκολ στο οποίο η άμυνα των «ερυθρολεύκων» αδράνησε. Βέβαια, πρέπει να αναφερθεί ότι ο σκόρερ του Εθνικού υποδέχθηκε την μπάλα από αντικανονική θέση και δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Δέκα λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Ντε Γιόνγκε, απάντησε, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη. Και ήταν λανθασμένη. Ήταν μια φάση κόρνερ με εκτελεστή τον Παύλου. Ο Τσιγκουίνι βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το πλασέ και ο Μπογκατίνοφ απόκρουσε τη μπάλα αφού είχε περάσει την τελική γραμμή. Αρχικά δόθηκε γκολ, αλλά στη συνέχεια ο διαιτητής Μασιάς σε συνεννόηση με τον βοηθό Εγγλέζου άλλαξαν την απόφαση και έτσι παρέμεινε το 1-0 για τον Εθνικό.

Στο 26ο λεπτό ήρθε και η ισοφάριση με κεφαλιά του Μακρίεφ, έπειτα από σέντρα του Παύλου. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιγνίδι άνοιξε αρκετά, οι δύο ομάδες είχαν τις προϋποθέσεις για ακόμα ένα τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Συμβιβάστηκαν

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, με τη διαφορά ότι ευτύχισαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 48ο λεπτό ο Κούλης Παύλου με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπογκατίνοφ και γύρισε τούμπα το σκορ. στο 84ο έκανε  2-2. Δράστης ήταν ο Ομπρεγκόν ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι από σουτ του Κυριάκου και με κοντινή κεφαλιά ο Κολομβιανός φορ έφερε το ματς στα ίσα.

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Πεδρίτο (90΄ Μ. Μιχαήλ), Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ, Παύλου (70΄ Αδόρνο), Κούσουλος, Σκοπελίτης, Χριστοφή, Γκράιμς, Τσίνα, Τσιγκου​ΐνι (82΄ Κυριάκου).

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Έβερτον, Πιντσέλι (28΄ Τουγκούσι), Αράμπαλ, Παγιές (72΄ Χατζηβασίλης), Ομπρεγκόν (87΄ Πουτζιουρής), Πράκερ, Γκριγκαλασβίλι, Ατάντα, Κυριάκου, Μιράντα.

Κίτρινες Κάρτες: Παύλου, Τσίνα – Μπογκατίνοφ, Πράκερ (6η), Έβερτον, Μιράντα, Τουγκούσι.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

 

Για δίκαιο αποτέλεσμα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας Ντε Γιόνγκε.

PHI_4663

Οι δηλώσεις:

«Ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φάση του γκολ μας, πιστεύω ότι έπρεπε να μετρήσει. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, όμως στη συνέχεια παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και φτιάξαμε ευκαιρίες, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουμε. Προηγηθήκαμε και μετά σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για μας. Θα παλέψουμε όλους τους αγώνες μέχρι τέλους. Ακόμη δεν είμαστε σε θέση να έχουμε ψηλό επίπεδο απόδοσης για μεγάλο διάστημα».

– See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/salamina/289896/nte-giongke-dikaio-apotelesma#sthash.USxYwt3W.dpuf

 

Σχετικά νέα

X
Translate »