Breaking News

Going out

Στη Λαδόκολλα για αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις και ζωντανή μουσική

Γράφει το Larnaka Going Out

Πρόκειται για ένα σημείο της πόλης όπου αρκετοί Λαρνακείς και συγκεκριμένα οι Πεζοπορικοί, περνούσαν ανέμελα το χρόνο τους αφού αποτελούσε το σωματείο του ιστορικού σωματείου της πόλης μας. Τα χρόνια πέρασαν, ο Πεζοπορικός έμεινε στην ιστορία και το σωματείο άλλαξε κατα καιρούς διάφορες χρήσεις.

Η σημερινή του μορφή όμως ήρθε για να μείνει, αφού αποτελεί μια ποιοτική επιλογή για Ελληνική κουζίνα στο κέντρο της πόλης μας.

Εκεί λοιπόν στην καρδιά της Λάρνακας, βρίσκεται το Ελληνικό Μεζεδοπωλείο ”Στη Λαδόκολλα” . Ένας όμορφος ζεστός χώρος, σε ένα ιστορικό κτίσμα με διαχρονική ομορφιά που σε παραπέμπει σε άλλη εποχή σε καλεί να το επισκεφθείς και να του δώσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αυθεντικές του Ελληνικές γεύσεις, που έχουν φυσικά άρωμα Ελλάδας.

Image may contain: people sitting, table, living room and indoor

Τι θα φας

Το μεζεδοπωλείο είναι ανοικτό καθημερινά και τα μεσημέρια σερβίροντας Ελληνική κουζίνα, είδη σχάρας και απολαυστικές ποικιλίες. Αναμφίβολα αξίζει να δοκιμάσεις τα αρνίσια παϊδάκια με δεντρολίβανο και την παστουρμαδόπιτα ή Πολίτικη, πιάτα τα οποία θα σε συνέπάρουν.

Image may contain: people sitting and food

Image may contain: food

Σίγουρα Ελληνική κουζίνα χωρίς σαγανάκι δεν γίνεται, έτσι στην λαδόκολλα ξέρουν πολύ καλά πως να φτιάχνουν αυθεντικό Ελληνικό τυρί σαγανάκι, με ωραιότατη κρητική γραβιέρα, που ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Image may contain: food

Βραδιές με ζωντανή μουσική

Η Ελληνική εμπειρία στη Λαδόκολλα δεν σταματά στο φαγητό, καθώς στο χώρο διοργανώνονται live Ελληνικές μουσικές βραδιές κάθε Σαββατοκύριακο.

Αν ψάχνεσαι ακόμη για το Σαββατοκύριακο εμείς σου παραθέτουμε πιο κάτω το πρόγραμμα του τριημέρου:

JAN27
JAN28
JAN29

Οι τιμές του μενού λογικές, το φαγητό νόστιμο και ένας χώρος που προσφέρεται για την παρέα στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκεις εύκολα χώρο να σταθμεύσεις στο συγκεκριμένο σημείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 70 000555.

Image may contain: one or more people, people playing musical instruments and guitar

Μην μασάτε μπρόκολα…πάμε στη Λαδόκολλα

Σχετικά νέα

X
Translate »