Αθλητικά Νέα

Στη Λάρνακα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων-Νεανίδων

Το μεγάλο αυτό πρωτάθλημα βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και της WTE και βρίσκεται υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Η Eθνική Ομοσπονδία Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) με την υποστήριξη του ΚΟΑ και του Παγκόσμιου Τάεκβοντο Ευρώπης (WTE) διοργανώνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάεκβοντο Εφήβων και Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί από 02 μέχρι 05 Νοεμβρίου 2017 στο στάδιο Κίτιον Λάρνακας.
Το μεγάλο αυτό πρωτάθλημα βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΚΟΑ και της WTE και βρίσκεται υπό την υψηλή προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα παρευρεθεί και στην επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος (opening ceremony) που θα γίνει στις 02 Νοεμβρίου 2017 στις 6.45 μ.μ.
Η ΕΟΤΚ καλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Ολυμπιακού αθλήματος να παραστούν τόσο στην επίσημη έναρξη όσο και στους αγώνες του πρωταθλήματος που θα αρχίζουν στις 9.30 π.μ. και θα τελειώνουν στις 7.30 μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλες τις ημέρες και ώρες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος διοργάνωσε δύο παρόμοια Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το 1999 στην Λευκωσία και το 2011 στην Πάφο.
Η ΕΟΤΚ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους βασικούς χορηγούς του πρωταθλήματος ΚΟΑ, ΟΠΑΠ, Δήμο Λάρνακας, ΚΟΤ, Thermosolar Ltd, Cyta, Sodexo Cyprus και τον χορηγό επικοινωνίας ΡΙΚ.
Η σύνθεση της εθνικής Κύπρου για το πολύ δύσκολο και αμφίρροπο αυτό πρωτάθλημα έχει ως ακολούθως:
Εφηβοι:  Σταύρος Χατζησάββας, Χριστάκης Κλεοβούλου, Χρυσοβαλάντης Ελληνας, Κλείτος Γεωργίου, Νικόλας Κόκκινος, Γιώργος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης, Βίκτωρας Πηλαβάς,    Αντρέας Λυσσάνδρου, Βασίλης Κτωρής.
Νεανίδες: Ιωάννα Χαραλάμπους, Παναγιώτα Κουττούκη, Αντριάνα Χατζηκωστή, Αννα Μαρία Αντωνίου, Ερατώ Αθανασίου, Κυπρούλλα Γεωργίου, Ντανιέλλα Ματσεντίδη, Ραφαέλλα Φωτιάδου, Ζωή Παντελή, Νεκταρία Αποστολοπούλου.  Η πρωταθλήτρια Αννα Μαρία Αντωνίου με τον Αντιπρόεδρο του Πανευρωπαϊκού Τάεκβοντο Fred Buitenhuis.

Πηγή: politis.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »