Αθλητικά Νέα

Στην κορυφή για άλλη μια φορά ο Κοντίδης (vid)

Έγραψε ιστορία και μας τίμησε για άλλη μια φορά παγκόσμια ο Παύλος Κοντίδης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Κερδίζοντας τον τίτλο Rolex World Sailor of the Year ο Κύπριος ιστιοπλόος ανακηρύχθηκε ως ο κορυφαίος ιστιοπλόος στον κόσμο.

Πρόκειται για τον υπέρτατο τίτλο τιμής στο χώρο της ιστιοπλοΐας, αλλά και για μία τεράστια διάκριση για την Κύπρο, αφού για πρώτη φορά Κύπριος αθλητής αναδεικνύεται ο κορυφαίος παγκοσμίως στο άθλημά του.

Σε τελετή που έγινε τα ξημερώματα στην Φλόριδα των ΗΠΑ ο 28χρονος πρωταθλητής εξέφρασε ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη που κατάφερε να έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Σε δήλωση του ανέφερε: «Πραγματοποιήθηκε το παιδικό μου όνειρο. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό και μοναδικό συναίσθημα, νοιώθω περηφάνια που το όνομά μου βρίσκεται πλέον μαζί με τους θρύλους και τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος. Ακόμα πιο χαρούμενο με κάνει το γεγονός πως οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον μεγάλο αυτό τίτλο είχαν καταφέρει απίστευτα πράγματα τη χρονιά αυτή».

Τον Παύλο Κοντίδη συνεχάρη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδη, χαρακτηρίζοντας τον ως πρότυπο αθλητή και ανθρώπου.

Συγχαρητήρια στον Παύλο Κοντίδη για την διάκριση του εξέφρασε — μεταξύ άλλων- και η Κυπριακή Ολυμπιακή επιτροπή.

Σχετικά νέα

X
Translate »