Breaking News

Αθλητικά Νέα

Σεφτέ στις νίκες…με χρυσή αλλαγή τον Γιένγκα

Ο Ερμής πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Ένωση με 2-1.
Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη, (ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο) πήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Βασιλόγιαννη στο 43’, ενώ η Ένωση απάντησε στο 64’ με αυτογκόλ του Φραγκέσκου. Στη συνέχεια ο Ερμής πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 73’ με τον Γιένγκα ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα στο 70ο λεπτό.

Η ΕΝΠ ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει κέρδος από το παιχνίδι, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη ο Ερμής έφτασε τους 4 βαθμούς και έπιασε την ΈΝΠ στην 6η θέση (μαζί με Ομόνοια και Εθνικό)
Ερμής: Παναγόπουλος, Φραγκέσκου (70′ Γιένγκα), Γιαγκουδάκης, Ντε Πίνα, Γκονζάλες, Μαράκις, Ουαταρά (62′ Μιζιτσιάν), Λατόρε (53′ Μουσταφά), Λιούις, Κεϊτά, Βασιλόγιαννης

ΕΝΠ: Αμπάρης, Σίλβα, Πάρπας, Τσιακλής, Μπάουμαν, Μέγκαχεντ (72′ Σβόγιτς), Κουμής (76′ Μπασόφ), Φροξυλιάς (87′ Φαν Ράνσμπεκ), Βαλλιάνος, Μπούντμιρ, Ντίξον


Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ερμή ο Απόστολος Μακρίδης πανηγύρισε τη νίκη επί της Ένωσης και δήλωσε:
«Για τον Ερμή ήταν μονόδρομος η νίκη. Κερδίσαμε δίκαια τον αγώνα. Μπήκαμε μουδιασμένα, όμως με το πάθος των ποδοσφαιριστών κυριαρχήσαμε και πετύχαμε ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε πάθος. Οι ποδοσφαιριστές μας πήραν άριστα γιατί ήθελαν πολύ να κερδίσουν, Είχαμε μια αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πλάνο και τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για μας. Χρειαζόμαστε όμως ακόμα χρόνο. Κάθε μέρα που περνά ο Ερμής θα γίνεται καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω το διοίκηση και τον κόσμο. Σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »