Breaking News

Έχουμε θέμα

Σας πείραξε το STREET PARTY της πόλης μας κύριοι Βουλευτές;;;; Kοπιάστε στο επόμενο

Εκεί που νομίσαμε ότι ο πόλεμος κατα της πόλης έχει μια τελεία πάντα κάτι θα έρθει να μας διαψεύσει. Φαίνεται οι κύριοι βουλευτές της Κυπριακής Δημοκρατίας να έχουν λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου μας και πλέον ασχολούνται με πιο σοβαρά θέματα που αφορούν τον τόπο και συγκεκριμένα την πόλη μας.

Φαίνεται πως δεν αντέχουν να βλέπουν την πόλη μας που παρά τον παραγκωνισμό της από το κράτος, οι ίδιοι οι κάτοικοι της προσπαθούν να αλλάζουν τα δεδομένα, να δημιουργούν και να κάνουν τις πράξεις τους να συζητιούνται στις επιτροπές της βουλής.

Άκουσον άκουσον λοιπόν, βουλευτής Αμμοχώστου, κάτοικος Λάρνακας έχοντας λύσει όλα τα προβλήματα της περιοχής που εκλέγηκε αποφάσισε να ασχοληθεί με το STREET PARTY που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Κλεάνθη Καλογερά. Ο εν λόγω βουλευτής έθεσε το ερώτημα γιατί επιτράπηκε να κλείσει ολιγόωρα η Κλεάνθη Καλογερά για να γίνει ένα “πάρτι δρόμου”.

 

 

Την απάντηση θα σας τη δώσουμε εμείς κύριε βουλευτά…

Από το συγκεκριμένο πάρτι όλα τα έσοδα δόθηκαν στην “Ηλιαχτίδα Ζωής”, χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην περιοχή ή σχετικό παράπονο. Μία εκδήλωση η οποία έγινε θεσμός και συγκεντρώνει πολλούς συνδημότες μας αλλά και από άλλες πόλεις και χώρες και βοηθά ουσιαστικά οργανισμούς και φορείς κοινωνικής προσφοράς χρέος που έπρεπε να επιτελεί η πολιτεία, χρέος που ίσως να έπρεπε να αποκόπτεται υποχρεωτικά μέρος από το μηνιαίο σας μισθό από το κράτος (είτε δίνετε εθελοντικά, είτε όχι) για να πηγαίνουν για τέτοιους σκοπούς.

Αλήθεια, μέχρι πότε θα ασχολείστε με αχρείαστα πράγματα και να αναλώνετε το χρόνο σας για προσωπική προβολή.

Τόσο πολύ σας κάθεται η Λάρνακα στο στομάχι κύριοι που δεν μπορείτε να τη βλέπετε να προοδεύει, είτε επενδυτικά, είτε αναπτυξιακά, είτε πολιτιστικά;;;;

Mπορεί στο επενδυτικό/αναπτυξιακό να μας βάζετε συνεχώς τρικλοποδιές ή ακόμη και εμείς οι ίδιοι να βγάζουμε τα μάτια μας, όμως εκεί όπου ο κόσμος της πόλης μπορεί να κάνει κάτι θετικό απλά σας αγνοούμε και μας είστε εντελώς αδιάφοροι.

Αν δεν είχατε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στο φετινό street party σας καλούμε από τώρα στο επόμενο 360 ημέρες από σήμερα….πιστέψτε μας θα εντυπωσιαστείτε…

Υ.Γ. Τουλάχιστο, αφού η δική σας γενιά τα έκανε ”σιόνι τζε γαστρίν” και μας παρέδωσε μια ημικατεχόμενη και χρεοκοπημένη πατρίδα, αφήστε τη νέα γενιά να δημιουργήσει και να βρει το δρόμο της μέσα από ενέργειες που για εσάς ίσως να μην έχουν κανένα απολύτως νόημα. Εσείς απλά αποτύχατε σαν γενιά και εμείς τα βρήκαμε μπροστά μας.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία πιο κάτω από το STREET PARTY…..PEACE MATE…ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

Σχετικά νέα

X
Translate »