Breaking News

Αθλητικά Νέα

Σαλαμίνα: Της στοίχισαν τα σοβαρά λάθη

Με πολύ λίγες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος Απόλλων-Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο στάδιο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την ουσία, με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν με τον Στογιάνοβιτς. Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο στον αγώνα, με τον Απόλλωνα να προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό του, δείχνοντας περισσότερη θέληση παρά η Νέα Σαλαμίνα που μπήκε μαγκωμένη στο παιχνίδι.
Ουσιαστικά ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ στην πρώτη του καλή φάση, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του Στέινμπορς, με τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» να κάνει ασταθής απόκρουση και να δέχεται το γκολ.
Η καλύτερη φάση από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ήρθε στο 42’ όταν ο Αδόρνο γύρισε στον Μακρίεφ που από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάλε και έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Με περισσότερες απαιτήσεις άρχισε η Νέα Σαλαμίνα στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να μένει πίσω σε απόδοση, νιώθοντας εφησυχασμένος από το γκολ που πέτυχε με τον Στογιάνοβιτς. Με τις οδηγίες του Ντε Γιόνγκε στον Αδόρνο ν’ ανέβει πιο ψηλά και να είναι πιο κοντά στον Μακρίεφ, οι «ερυθρόλευκοι» πλησίαζαν περισσότερο την εστία του Βάλε και πίεζαν για την ισοφάριση, ωστόσο αυτή μέχρι το 75’ δεν ήρθε.
Ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Απόλλωνα να συνεχίζει να κρατάει το προβάδισμα του, με σβηστές μηχανές, αφού μετά το πρώτο μέρος η ομάδα της Λεμεσού δεν έκανε και κάτι το ιδιαίτερο για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.
Εκεί που λέγαμε ότι ο αγώνας θα  τελείωνε 1-0, ο Απόλλωνας «ξύπνησε» στις καθυστερήσεις πετυχαίνοντας δύο ακόμη γκολ με τους Στογιάνοβιτς και Τουράμ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο, Αγγελή, Ελίζιο, Φρέιρε, Σλάβτσεφ, Γκουγιόν, Στογιάνοβιτς, Παπουλής (85′ Μέσκα), Βασιλείου (89′ Πίττας), Γκιέ (17’Τουράμ)
Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Γκράιμς, Ζάρκοβιτς, Κούσουλος, Τσίνα, Μπεμπά, Χριστοφή, Τσούρτζουριτς, Αδόρνο (70′ Μάρκος Μιχαήλ), Πεδρίτο, Μακρίεφ

 

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Γιαν Ντε Γιόνγκε, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, στάθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

SAKI0796

Αναλυτικά:

«Αν αναλύσεις το παιχνίδι βλέπεις τι γίνεται. Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλή ομάδα. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτήν του Μακρίεφ αλλά αυτό ήταν. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν πως το σκορ ήταν 1-0 μέχρι το 90΄ με παιδαριώδη λάθη έγινε το 3-0. Αυτό με εκνεύρισε. Ο στόχος μας είναι η εξάδα αλλά δεν γίνεται να κάνουμε αυτά τα λάθη στο τέλος. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μέχρι το τέλος. Απογοητεύτηκα λίγο. Είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη εβδομάδα. Το ξέραμε θα είχαμε δύσκολη αποστολή, προετοιμαστήκαμε καλά. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα».

Σχετικά νέα

X
Translate »