Αθλητικά Νέα

Σαλαμίνα που το πας; (Δόξα-Σαλαμίνα 1-2)

Η Σαλαμίνα πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη αφού κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα με 2-1 και έφτασε τους 22 βαθμούς με την συμπλήρωση 12 αγωνιστικών.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και πέρασαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την Ομόνοια που έχει παιχνίδια λιγότερο, ενώ μείωσε στον ένα βαθμό από τον Απόλλωνα που βρίσκεται στην 4η θέση.

Το σκορ άνοιξε ο Πεδρίτο στο 22’ και ο Κούλλης Παύλου στο 47 έκανε το 2-0. Η Δόξα κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 57’

Η Δόξα ήταν αυτή που άρχισε καλύτερα τον αγώνα και με το καλημέρα έχασε και την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι όμως δεν μπόρεσαν να εξαργυρώσουν την υπεροχή τους και η Νέα Σαλαμίνα στο 22’ με τον Πεδρίτο άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό επηρέασε την Δόξα που έχασε τον ρυθμό της και οι ερυθρόλευκο είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κράτησαν το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στο 47’ η Σαλαμίνα με τον Παύλου διπλασίασε τα τέρματα της όμως η Δόξα στο 57’ μείωσε με τον Καρλίτος σε 2-1.
Στα τελευταία στάδια του αγώνα η Δόξα πίεσε, ωστόσο η Σαλαμίνα άντεξε και κράτησε την πολύτιμη νίκη.

Δείτε πως η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 2-1 τη Δόξα στο Μακάρειο

 

«Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην εξάδα»

Οι δηλώσεις του Γιαν Ντε Γιόνκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα. Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε ακόμα μια νίκη αφού επικράτησε της ομάδας της Κατωκοπιάς με 2-1.

dejionke.08284eb6c7278428a8f13ee7776179f3

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα προσέξαμε περισσότερο την άμυνα μας και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί στα στημένα γιατί η Δόξα είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό τον τομέα. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ που μας έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα. Όταν έγινε το 2-1 τα πράγματα είχαν αλλάξει για μας. Δώσαμε τη μπάλα στη Δόξα όμως δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα να κρατήσουμε το σκορ εκτός από την εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες. Ο στόχος μας είναι η εξάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να διατηρηθούμε σε αυτή τη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε».

Πηγή: Sigmalive.com

sigmalive

 

– See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/salamina/287878/salamina-pou-to-pas-doksasalamina-12#sthash.UeVqUQVk.dpuf

Σχετικά νέα

X
Translate »