Breaking News

ΑΕΚ

ΑΕΚ-Σαλαμίνα 1-2 — Ο Κούλλης πλήγωσε την πρώην

Ο Κούλλης Παύλου πλήγωσε την πρώην του

Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση που θύμισε άλλες εποχές και επικράτησε μέσα στο ΓΣΖ της ΑΕΚ με 2-1.
Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο βρήκαν αρκετές ευκαιρίες από τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν τις δυο και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη. Στο 30’ ο Μακρίεφ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, όμως η ΑΕΚ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με τον Τομάς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κούλλης Παύλου ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο γκολ της Σαλαμίνας στο 51’.

Με αυτή τη νίκη η Σαλαμίνα έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έξι λιγότερους από τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην κορυφή!
Από την άλλη η ΑΕΚ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να φτιάξει περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Σαλαμίνας.

Η ΑΕΚ τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τόνιο και του Σεράν, ενώ η Σαλαμίνα με δέκα μετά απο αποβολή του Τσίνα

Στο 84′ η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μάρτσιεφ μέσα στην περιοχή και όπως φάνηκε απο την επαναληπτική προβολή υπήρχε παράβαση. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σεράν δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή του Τόνιο στο 94′ ήταν λαναθασμένη.

Η ΑΕΚ ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και έψαχνε το γκολ, ωστόσο η Νέα Σαλαμίνα ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και μάλιστα βρήκε και 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν γυρόφερνε την περιοχή της Σλαμίνας όμως δεν μπόρεσε να βρει την μεγάλη ευκαιρία. Στο 30’ ο Μακρίεφ ανατράπηκε από τον Τόνιο και ευστόχησε στο πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για τη Νέα Σαλαμίνα
Στο τελευταίο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ έβαλε πίεση στην Σαλαμίνα και βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Τομάς να κάνει το πλασέ στην κίνηση και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματα της στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα η Σαλαμίνα να πάρει μπάλα και να απειλήσει. Ο Κούλλης Παύλου στο 51’ μετά από κάθετη μπαλιά έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ΑΕΚ κάνοντας το 2-1. Με την πάροδο του χρόνου η Σαλαμίνα οπισθοχωρούσε και η ΑΕΚ άρχισε να βάζει πίεση

ΑΕΚ: Τόνιο, Μαρτσίνιακ, Σεράν, Μιντίκκης (46΄ Ορτίθ), Καταλά, Λαρένα (71΄ Εγγλέζου), Τομάς, Μπόλιεβιτς, Τέτε, Μοντέιρο, Άλβες (58΄ Κάντε).

Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Άντιτς, Ζάρκοβιτς, Τσίνα, Τσιγκουΐνι, Κούσουλος, Τζούρτζουριτς (85΄ Μπάμπα), Σκοπελίτης, Αδόρνο (81΄ Γκράιμς), Παύλου (71΄ Μάρτσεφ), Μακρίεφ.

Δείτε τις φάσεις και τα τέρματα του αγώνα

Πηγή: www.sigmalive.com

sigmalive

 

Σχετικά νέα

X
Translate »