ΑΕΚ

Σήκωσε την ασπίδα η ΑΕΚ! (video)

Η ΑΕΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του Σούπερ Καπ! Κέρδισε το ΑΠΟΕΛ στα πέναλτι με 4-1, με τον Τόνιο να βγάζει δυο αποκρούσεις και πήρε τον τίτλο. Στην κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1. Οι γαλαζοκίτρινοι προηγήθηκαν με τον Αλ-Τάμαρι και οι Λαρνακείς ισοφάρισαν με τον Ρουσιά. Το www.kerkida.net ήταν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

ΙΡΑΟΛΑ: “Αξίζαμε τη νίκη χωρίς να χρειαστούν τα πέναλτι” (βίντεο)

Εμφανώς χαρούμενος για τη κατάκτηση του Σούπερ Καπ παρουσιάστηκε στη κάμερα του ALPHA ο προπονητής της ΑΕΚ, Αντόνι Ιραόλα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ισπανού κόουτς:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Χαρούμενος για μένα, για τον κόσμο, για το κλαμπ. Να το απολαύσουμε όλοι μαζί. Θέλουμε να φτιάξουμε κάτι μεγάλο και θέλαμε πολύ το τρόπαιο και πολλά περισσότερα στο μέλλον. Αξίζαμε τη νίκη χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Λεβερκούζεν. Απόψε όμως θέλουμε να το ζήσουμε»

Έχετε σχεδιάσει κάτι για απόψε;

“Όχι, όχι είχαμε εστιάσει μόνο για το ματς. Δεν υπάρχει χρόνος. Θα ξεκουραστούμε».

ΡΟΥΣΙΑΣ: “Μπορούσαμε να καθαρίσουμε πριν καν πάμε στα πέναλτι” (βίντεο)

Δείτε όσα είπε στην κάμερα του ALPHA ο Ονησίφορος Ρουσιάς μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ…

Για το γκολ του: “Είναι σημαντικό το γκολ σίγουρα γιατί χωρίς το γκολ δεν θα πηγαίναμε στα πέναλτι. Το παιχνίδί ήταν περισσότερο προς την πλευρά μας, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορούσαμε να καθαρίσουμε πριν καν πάμε στα πέναλτι”.

Για τα συναισθήματά του: “Είμαι πολύ χαρούμενος εγώ προσωπικά και για τους συμπαίκτες μου και για την ομάδα μου. Είναι ένας τίτλος όπως είπαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή και με όλο το προσωπικό”.

Για το ότι φάνηκε στο γήπεδο η ΑΕΚ να το θέλει περισσότερο: “Είναι η πρώτη φορά που κατακτά η ΑΕΚ το Σούπερ Καπ. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν και συνεχίζουμε”.

Αν έχει προγραμματιστεί κάτι για να το γιορτάσουν: “Δυστυχώς όπως είπε ο κόουτς αύριο έχουμε πρωινή προπόνηση και την Πέμπτη αγώνα!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »