Επιχειρήσεις

Σάββας Κάκος: Ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εσωτερικών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/10 στο ξενοδοχείο Radisson Blu η συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν από κοινού οι εταιρείες Quality Group και SunnySeeker Hospitality κατά την οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών και της  Best Western Hotels. Η νέα στρατηγική συνεργασία θα έχει ως αφετηρία τη δημιουργία του πρώτου Executive Residency by Best Western στην Κύπρο και θα φέρει την ονομασία Zenon.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για την πόλη μας αφού μετά τη λειτουργία του πρώτου Radisson Blu στην Κύπρο, άλλη μια μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων του εξωτερικού επιλέγει (μέσα από τη συνεργασία της Quality Group και SunnySeeker Hospitality) την πόλη μας ως αφετηρία για να επενδύσει στο νησί μας.

Κατά την διάσκεψη Τύπου, ο CEO της Quality Group, κ. Σάββας Κάκος ευχαρίστησε δημόσια τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην προσπάθεια που γίνεται για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα του τουρισμού, τόσο ως Υπουργός όσο και με την ιδιότητα που είχε στην προηγούμενη κυβέρνηση ως Υφυπουργός Παρα τω Προέδρω. Είναι πολύ σημαντικό η πολιτεία να ενθαρρύνει την ανάπτυξη επενδύσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, κατέληξε.

Σχετικά νέα

X
Translate »