Breaking News

Έχουμε θέμα

Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσουμε 8 γλάστρες σε καλή κατάσταση;;;

Γράφει το City of Larnaka

Να φύγουν τα αγριόχορτα γιατί έχουμε και την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley

Ο καλλοπισμός της πόλης μας είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρατηθεί σε ψηλό επίπεδο, παρα τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δήμος μας με τα γνωστά γεγονότα.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις όποιες δυσκολίες έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό στις υπηρεσίες του Δήμου, όμως δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε σε καμία περίπτωση να βλέπουμε τέτοιες εικόνες σε κεντρικά σημεία της πόλης μας.

Κάποτε αντί αγριόχορτα, στις συγκεκριμένες γλάστρες υπήρχαν κάτι όμορφα κόκκινα λουλούδια, ποσο δύσκολο είναι να κρατήσουμε 8 γλάστρες σε καλή κατάσταση. Εδώ θα τα βάλουμε και λίγο με το προσωπικό του Δήμου. Αγαπητοί, πληρώνεστε για να κάνετε μια συγκεκριμένη δουλειά. Εσείς δεν έχετε δει τα κακά χάλια που σας παρουσιάζουμε; Eσείς δεν πρέπει σε αυτή την περίεργη φάση που περνα ο Δήμος μας να στηρίξετε περισσότερο το έργου του; Eσείς ζείτε από το Δήμο και πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη ευαισθησία που αφορούν την πόλης μας.

Μιλάμε για ένα σημείο το οποίο καθημερινά περνά το χρόνο του αρκετός κόσμος, μιλάμε για ένα σημείο έξω από το Μεσσαιωνικό Κάστρο στο οποίο σήμερα θα έχουμε την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

To έχουμε γράψει ξανά και θα το ξαναγράψουμε…Για να φτάσουμε στα μεγάλα, πρέπει να φτιάξουμε τα μικρά.

IMG_5579 (Small)

IMG_5576 (Small)

IMG_5583 (Small)

IMG_5577 (Small)

IMG_5581 (Small)

Σχετικά νέα

X
Translate »