Breaking News

Δελτία Τύπου

Πως πρέπει να είσαι σε μια επαγγελματική συνέντευξη για να κερδίσεις εσύ την θέση εργασίας που σου αξίζει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Πως πρέπει να είσαι σε μια επαγγελματική συνέντευξη  για να κερδίσεις εσύ την θέση εργασίας που σου αξίζει???!» BE THE ACE IN THEIR SLEEVE!!

Το εκπαιδευτικό κέντρο ATTC προσκαλεί όλους όσοι θέλουν άμεσα να βρουν δουλειά σε τρίωρο σεμινάριο αυτό το Σάββατο 29/4/2017 η ώρα 3:00μ.μ στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη Λάρνακα (Λεωφόρος Ελευθερίας 71, Αραδίππου).

Ανεργία στο κόκκινο… έχεις σε ετοιμότητα το βιογραφικό σου και όπου δεις να ζητάνε το οτιδήποτε που μπορείς να κάνεις, άμεσα το στέλνεις. Περιμένεις μέρες, μήνες και καμία ανταπόκριση…

Και τελικά από τα 30 βιογραφικά που έχεις στείλει σου τηλεφωνεί η υπεύθυνη της εταιρείας, με τη θέση εργασίας που θεωρείς ταιριάζεις περισσότερο. Πας ελπίζοντας …και τελικά κάτι κάνεις λάθος , και δεν σε καλούν ποτέ. Τι έφταιξε??

..και πάλι από την αρχή… χάνεις χρόνο περιμένοντας να αλλάξει η ζωή σου..

Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου, «BE THE ACE IN THEIR SLEEVE» σίγουρα θα βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά, θα ξέρετε πώς να είστε τέλειος στην επόμενη επαγγελματική σας συνέντευξη και θα αποκτήσετε την θέση εργασίας που σας αξίζει..

Πληροφορίες 70005058.

Σχετικά νέα

X
Translate »