Έχουμε θέμα

Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην Πιαλέ Πασά τι κάνουμε;;;;;

Μετά από λιγότερο ένα μήνα, όταν θίξαμε το θέμα για αστυνόμευση της πολυσύχναστης  Πιαλέ Πασά, παρατηρούμε ότι το θέμα όχι μόνο δεν λύθηκε αλλά συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Στην αρχή της οδού, ακριβώς μετά το κάστρο, ο δρόμος είναι μονής κυκλοφορίας και σχετικά στενός (λόγω του λάθος σχεδιασμού). Όταν υπάρχουν άτομα που παρκάρουν στην μια πλευρά του δρόμου κάνει την κυκλοφορία στην οδό ακόμη πιο δύσκολη και επικίνδυνη για ατυχήματα.

Η ανάπτυξη της οδού τον τελευταίο χρόνο είναι ευχάριστο γεγονός, παρ’ όλα αυτά δεν λήφθηκαν τα απαραίτητα μέτρα αστυνόμευσης για την ομαλή κυκλοφορία στην Πιαλέ Πασά (παρά τις κατά καιρούς ανακοινώσεις του Δήμου) ταλαιπωρώντας έτσι όχι μόνο τους πολίτες αλλά και τους οδηγούς μεγαλύτερων οχημάτων με κίνδυνο να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα.

Και ρωτάμε…αν μη κακό μια μέρα έχουμε μια πυρκαγιά τι θα γίνει. Ποια η θέση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την πυρασφάλεια της λεωφόρου;;; Eρώτημα που χρήζει απάντησης.

Για ακόμη μια φορά κάνουμε έκκληση στην Τροχαία Λάρνακας και στο Δήμο, όπως δοθεί άμεσα λύση στο θέμα ούτως ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και τυχόν ατυχήματα με δυσάρεστες συνέπειες.


Επιμέλεια κειμένου

Συντακτική ομάδα
city2

Σχετικά νέα

X
Translate »