Breaking News

Αναπτυξιακά Έργα

ΠτΔ για Λάρνακα : Μίλησε για έργα που θα προσφέρουν στους Δήμους και τις κοινότητες της Λάρνακας μια καλύτερη ποιότητα ζωής

Γράφει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙ∆ΟΥ

Έργα πολλών εκατοµµυρίων  µε σκοπό την περαιτέρω  ανάπτυξη  της πόλης και επαρχίας  της  Λάρνακας,  υποσχέθηκε σε πρόσφατη επίσκεψη που πραγµατοποίησε στη πόλη του Ζήνωνα, ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας συνοδευόµενος από υπουργούς και κρατικούς αξιωµατούχους.

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, παρακάθισε σε ευρεία σύσκεψη  στην οποία συµµετείχαν παράγοντες της πόλης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και βουλευτές.

Μίλησε για έργα που θα προσφέρουν στους ∆ήµους και τις κοινότητες της περιοχής µας µία καλύτερη ποιότητα ζωής . Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι «οι µεγάλες αναπτύξεις που έχουν δροµολογηθεί θα καθορίσουν και το µέλλον της πόλης για τις επόµενες δεκαετίες και θα συµβάλουν να δηµιουργηθούν συνθήκες ευηµερίας και ανάπτυξης, από τις οποίες θα µπορούν να ευεργετηθούν όλοι οι πολίτες των δήµων και κοινοτήτων της επαρχίας Λάρνακας».

Σε κάποιους  η εξαγγελία των διαφόρων αναπτυξιακών  έργων σκόρπισε χαµόγελα ικανοποίησης  υποστηρίζοντας  ότι  η αναβάθµιση θα βοηθήσει τα µέγιστα τις περιοχές τους.

Από την άλλη µεριά κάποιοι αντιµετώπισαν µε σκεπτικισµό τις εξαγγελίες αυτές. ∆ιερωτούνται κατά πόσο οι υποσχέσεις αυτές θα προχωρήσουν τελικά σε υλοποίηση τους και αποδίδουν το ενδιαφέρον των αρµοδίων σε προεκλογικά τεχνάσµατα.

‘Ένα είναι βέβαιο  ότι η Λάρνακα δεν είναι παιγνίδι κανενός  και σε καµία περίπτωση δεν θα δεχθεί να θυµατοποιηθεί. Κύριοι αρµόδιοι για πολλά χρόνια η επαρχία της  Λάρνακας  δεν ήταν στις προτεραιότητες σας σε σχέση µε άλλες πόλεις.

Φτάνει όµως, καιρός είναι να την αντιµετωπίσετε επιτέλους ισότιµα!

 

Το άρθρο δημοσιεύεται στο free press περιοδικό της πόλης μας L.A VOICE, τεύχος 59 το οποίο κάτω μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.

Σχετικά νέα

X
Translate »