Αθλητικά Νέα

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για Ερμή

Η ομάδα της Αραδίππου επικράτησε δύσκολα της Αναγέννησης Δερύνειας με 1-0, και μετά από τρεις αγωνιστικές πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Παναγιώτου ο Ντομινίγκ ο οποίος πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Χαμένο πέναλτι με τον Ντε Μέλο για τον Ερμή ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε από τον αγώνα ο Χριστόφ. Δίκαια φωνάζει για πέναλτι η Αναγέννηση Δερύνειας σε χέρι του Μπένγκα ο οποίος ήταν εντός μεγάλης περιοχής όταν έγινε η παράβαση.

Με τον Ερμή να αρχίζει καλύτερα μπήκαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου κρατούσε την μπάλα έφτιαχνε προϋποθέσεις για κάποιο γκολ ωστόσο η σωστή αμυντική λειτουργία της Δερύνειας δεν επέστρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παναγιώτου να γίνουν αρκετά πιο επικίνδυνοι. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ερμή συνέχισαν να βάζουν πίεση στην αντίπαλη περιοχή και στο 62′ λεπτό ο Ντομινίγκ με σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα ο Ερμής έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χριστόφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ερμής έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ωστόσο ο Ντε Μέλο στο 65′ της αναμέτρησης αστόχησε από τα 11 βήματα.

Στο τέλος η Δερύνεια λίγο έλειψε να πάρει τον βαθμό ωστόσο ο Στυλιανού είχε την απάντηση στο πλασέ του Γιουσπασιάν.

Νίκος Παναγιώτου: “Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά καλό. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Θέλαμε ένα γκολ για να φύγει το άγχος. Οι εντυπώσεις δεν δίνουν βαθμούς. Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα και θέλαμε να αποβάλουμε το άγχος το συντομότερο. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερο άγχος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάποια θέματα που δεν αφορούν την δική μου ομάδα. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση. Αυτό που φτιάξαμε θα έχει συνέχεια, βλέπουμε μπροστά”. – See more at: http://www.sigmalive.com/sports/team/ermis/361693/to-trito-imixrono-apo-to-quotpapquot#.dpuf

– See more at: http://www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »