Αθλητικά Νέα

Πρώτη νίκη για τη Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε σήμερα εκτός έδρας με 3-1 της Αγίας Νάπας στο Παραλίμνι και πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη.Οι δύο ομάδες και ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να σκοράρουν όμως έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Στο 58′ η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ με τον Μακρίεφ και πήρε προβάδισμα (1-0).Στο 74′ η Σαλαμίνα κέρδισε πέναλτι με τον Μακρίεφ που αξιοποίησε ο ίδιος και πέτυχε το 2-0.Στο 83′ ο Στογιάνοφ σκόραρε για την Αγία Νάπα (1-2).Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τζούρτζουριτς πέτυχε το 3-1 για τη Σαλαμίνα.Αγία Νάπα και Νέα Σαλαμίνα προέρχονταν  από δύο συνεχόμενες ήττες.

Στην επόμενη αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα και η Αγία Νάπα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας.

Name

Αγία Νάπα: Κίττος, Μέρτακκας, Φίλγκεϊτ, Μαρκόφσκι, Αντωνίου, Λαμπρόπουλος, Φούσκο, Λόβρεσιτς (70′ Γεωργίου), Ίμπσον, Μγκούνι (63′ Άντολεκ), Στογιάνοφ

Νέα Σαλαμίνα: Στέινμπορς, Τσίνα, Τσιγκουίνι, Ζάρκοβιτς, Άντιτς, Σκοπελίτης, Κούσουλος (79′ Μπεμπά), Τσούρτζουριτς, Παύλου (62′ Πεδρίτο), Ατόρνο (46′ Μάρτσεφ), Μακρίεφ


Πηγή: www.sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »