Επιχειρήσεις

Πρώτη επίσκεψη στο “Sky Bar” στον 16ο όροφο του Radisson Blu

Πήγαμε στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Λάρνακας και ανεβήκαμε μέχρι τον 16ο όροφο για να απολαύσουμε ποτό και φαγητό στο Sky Bar.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω κάντε κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

H εδώ και αρκετούς μήνες πολυαναμενόμενη, ξενοδοχειακή άφιξη, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά, φέρνοντας μαζί της και το Sky bar. H τηλεφωνική κράτηση, αρκετές μέρες πριν, επιβάλλεται, τόσο για να πάρεις από την ρεσεψιόν την ‘’πράσινη κάρτα’’ απογείωσης στον 16ο όροφο, μα περισσότερο για να πετύχεις ένα από τα περιζήτητα τραπέζια ή τα haute couture, ενδεδυμένα, καναπεδάκια, της εμβληματικότερης βεράντας της πόλης του Ζήνωνα.

 

 

Φρόντισε η κάρτα μνήμης του κινητού σου τηλεφώνου, να έχει αρκετή χωρητικότητα, γιατί θα τη χρειαστείς για να αποθηκεύσεις το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, την by night, Λάρνακα, αλλά πιότερο για να αποθανατίσεις κάθε ένα από τα εδώδιμα έργα τέχνης του πολυβραβευμένου, executive chef του πεντάστερου ξενοδοχείου, Πάμπη Καραούζα.

 

 

Τα περί γαστρονομικής φιλοσοφίας, δεδομένα, θα σε φέρουν ενώπιον 10+3 μικρών, δημιουργικών ορεκτικών, τα οποία εξυμνούν με ένα τρόπο μοναδικό και μη αντιγράψιμο, κυρίως τη θάλασσα, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζονται και οι της στεριάς, καρποί.

 

 

Ο πολύπειρος metr και το προικισμένο με άκρατο επαγγελματισμό, προσωπικό, θα σε δελεάσουν με έναν ελλαδικό, κυπριακό ή παλαιοκοσμικό, Sauvignon Blanc οίνο, ενώ ο καταξιωμένος baristas θα σου αποδείξει έμπρακτα, πρωτίστως με το Memories (€13), το Skyline (€13) και το Sweet and sour Melody cocktail (€13), την δεινή του ικανότητα να απογειώνει τους αισθητήρες του στόματος, με απόλυτα ισορροπημένα στον ουρανίσκο και στη μύτη, ανάμεικτα ποτά. Με τους γευστικούς κάλυκες να πλημμυρίζουν από δροσιά, υποδέξου κι εσύ, σαν και του λόγου μας, μαριναρισμένο τόνο τατάκι με παγωτό καρύδας (€12) , δροσιστικό duo από λαυράκι και σολομό, με ζελέ από αγγούρι (€9) και οπωσδήποτε, τραγανές γαρίδες και ολόφρεσκα χτένια, μαριναρισμένα σε αποπλανητικό χυμό από σαφράν και αβοκάντο (€11). Η συνέχεια πρέπει οπωσδήποτε να γράφει με καπουτσίνο από κρύα σούπα κολοκύθας (€7), ταρτάρ τόνου με μους από μάγκο (€12) και κορυφαίο ζελέ από Pina Colada, ταρτάρ ανανά και Ιβηρικό χαμ (€10).

 

 

Οι θιασώτες του μόσχου θα μουγκρίσουν από γευστική ικανοποίηση σαν δοκιμάσουν το καρπάτσιο με φλοίδες παρμεζάνας και σοκολάτα (€10), αλλά και το ποιοτικότατο ταρτάρ από Black Angus (€13), καπελωμένο με κρόκο αυγού και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Τα platters επώνυμων τυριών και αλλαντικών (€25 – €35) που φέρουν βαρύγδουπες ονομασίες προέλευσης, με έμφαση στη Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία μεριά, είναι οι επιπλέον προτάσεις που θα σε ανεβάζουν κάθε τόσο στο Sky bar.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »