Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πρωταθλητής στις καρδιές μας Μιχάλη

Δεν τα κατάφερε o πρωταθλητής μας Μιχάλης Μανώλη στο χθεσινό πρώτο του αγώνα που διεξήχθει στα πλαίσια του Προ-Ολυμπιακού τουρνουά στην πόλη Wroclaw της Πολωνίας.

Ο συμπολίτης μας ηττήθηκε στα σημεία από τον Περουβιανό Gabriel Mazetti και έτσι αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και την ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του 2020.

Αυτή είναι δυστυχώς η άγρια ομορφιά του αθλήματος που ασχολείται ο Μιχάλης καθώς μια προσπάθεια μηνών από πλευράς προπόνησης και προετοιμασίας, αλλά και της οικογένειας του όπου με δικά τους έξοδα έστειλαν έναν αθλητή να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή, τελειώνει μέσα σε 10 λεπτά.

 

 

Ο Μιχάλης μετά το τέλος του αγώνα μέσω της σελίδας του στο Facebook έγραψε:

Έχασα τον αγώνα μου. Σίγουρα δεν ήταν η μέρα μου σήμερα. Αγωνίστηκα εναντίον του Gabriel Mazetti από το Περού. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία και αισθάνομαι ευχαριστημένος για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μου δώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μου και όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα και με υποστηρίξατε όλο αυτό το διάστημα. Συγγνώμη για την ήττα μου γιατί γνωρίζω πως μπορούσα να τα καταφέρω, ωστόσο έτσι είναι ο αθλητισμός και ειδικά στο Muay Thai.  Ανυπομονώ για τον επόμενο μου αγώνα.

Ευχαριστώ για την IFMA και την Κυπριακή Ομοσπονδία Μuay Τhai και ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά για τις 2 Ομοσπονδίες!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μιχάλης επιλέγηκε μαζί με άλλους 7 αθλητές από την IFMA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Muay Thai) για να λάβει μέρος στο Προ-Ολυμπιακό Τουρνουά, κάτι που από μόνο του αποτελεί μέγαλο επίτευγμα καθώς είναι ο πρώτος Κύπριος που το κατάφερε.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »