Breaking News

Αθλητικά Νέα

Προτεραιότητα ο αθλητισμός για τον Δήμο Λάρνακας

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε για την διεξαγωγή των μαχητικών Αγώνων του Prestige Fights 4.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΒΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ PRESTIGE FIGHTS 4, ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2018, ΣΤΙΣ 11.00 π.μ., ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ

Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στην πόλη μας με την ευκαιρία της διεξαγωγής των μαχητικών Αγώνων του Prestige Fights 4, τους οποίους συνδιοργανώνουν το Giorgoudes Fight Club και ο Όμιλος Prestige. Οι Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουνίου 2018, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Παραλιακού Μετώπου των Φοινικούδων.

Ως γνωστό, ο Δήμος Λάρνακας, έχει θέσει ψηλά τον αθλητισμό στις προτεραιότητες του, καθότι ο κοινωνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό άξονα που προσφέρει ευκαιρίες άθλησης προς τους Δημότες του, αλλά και προς τους επισκέπτες του.

Σε τόσο δύσκολους καιρούς, είναι σημαντικό να δημιουργούμε πολιτισμό και να αντλούμε από αυτόν. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός και έχουμε χρέος απέναντι στη νεολαία, να της προσφέρουμε δημιουργικές εξόδους στα μεγάλα αδιέξοδα της εποχής μας.

Σας διαβεβαιώνω ότι η συμπαράσταση του Δήμου Λάρνακας, αλλά και το συλλογικό ενδιαφέρον του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα της παιδείας και του αθλητισμού, είναι δεδομένα. Απώτερος στόχος μας στον τομέα της αθλητικής ανάπτυξης, είναι να ανεβάσουμε τον αθλητισμό, επαγγελματικό και μη, στο ψηλότερο δυνατό βάθρο. Στη βάση αυτής της στρατηγικής, προσβλέπουμε στη σωστή οργάνωση και ανάπτυξη, όπως και στις μεγάλες επιτυχίες ενός σύγχρονου και ευφάνταστου αθλητισμού.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συνέβαλαν, αλλά και εργάζονται για την επιτυχή διοργάνωση των Αγώνων αυτών καθώς επίσης και τους χορηγούς, οι οποίοι υποστηρίζουν με τον δικό τους τρόπο τους Αγώνες. Εύχομαι στους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και να αγωνισθούν με τα βασικά ιδεώδη του Ολυμπιακού πνεύματος.

Σας ευχαριστώ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥΔΗ – ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Εκλεκτοί Καλεσμένοι, Κύριες και Κύριοι, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εδώ σας παρουσία και για την στήριξη σας σε ένα τόσο μεγάλο μαχητικό αθλητικό γεγονός! Σήμερα ανακοινώνω και επίσημα την διεξαγωγή του Prestige fights 4,το οποίο θα διεξαχθεί στην παραλία των Φοινικουδων στις 2 Ιούνη!

Θα ήθελα πρώτα να εξηγήσω τι είναι τα Prestige fights: Ο Χαράλαμπος Γιωργουδης ο 5 φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο Kickboxing και ο ιδιοκτήτης του αθλητικού κέντρου Giorgoudes Fight Club που εδρεύει στην Λάρνακα (με εμπειρία στον αθλητικό χώρο πάνω από 27 χρόνια) σε συνεργασία με τον Όμιλο Prestige που εδρεύει στην Λεμεσό, έχουν δημιουργήσει την εταιρεία Prestige fights!

Είναι η μοναδική επίσημη κυπριακή εταιρεία διεξαγωγής μαχητικών αθλητικών γεγονότων! Σκοπός μας είναι να δώσουμε στο κυπριακό κοινό την ευκαιρία να παρακολουθούν αγώνες ΜΜΑ boxing kickboxing με αθλητές υψηλού επιπέδου! Γνώμονας μας είναι ο συνδυασμός της πολυτέλειας, της ποιότητας και του επαγγελματισμού!

Μετά τις τεράστιες επιτυχίες του Prestige fights 1,2,3 έρχεται το Prestige fights 4 με την στήριξη του Δήμου Λάρνακας και προσωπικά του κυρίου Αντρέα Βύρα! 34 αθλητές από Ρωσία, Ελλάδα, Ηνωμένο βασίλειο και Κύπρο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου σε κάθε κατηγορία ΜΜΑ, πυγμαχία και kick boxing! Kαι πριν κλείσω επιτρέψτε μου να επισημάνω πως στην εποχή που ζούμε, που η βία, τα ναρκωτικά και το έγκλημα αυξάνονται ανησυχητικά για την τόσο μικρή κυπριακή κοινωνία, η ανάδειξη του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, αναδεικνύει τα υγιή πρότυπα προς μίμηση για τους νέους μας.

Και για αυτό ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που έχουν συνδράμει σε αυτούς τους μαχητικούς αγώνες. Και τώρα τον λόγο έχει ο αξιότιμος δήμαρχος Λάρνακας Κ Αντρέας Βύρας!

Πηγή: balla.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »