Aστυνομικά νέα

Προσχεδιασμένη η απαγωγή στο δημοτικό σχολείο Καμάρων

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση απαγωγής των δυο 11χρονων μαθητών από το δημοτικό σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα. Μια πρωτοφανή υπόθεση απαγωγής που συγκλόνισε το παγκύπριο και άνοιξε το κεφάλαιο “ασφάλειας” στα σχολεία.

Οι έρευνες των μελών της αστυνομίας, στο διαμέρισμα του 35χρονου δράστη που ήδη τελεί υπό κράτηση ήταν σαρωτικές καθώς διήρκησαν σχεδόν 11 ώρες, στη παρουσία του απαγωγέα.

 

 

Προσχεδιασμένη η απαγωγή

Δεκάδες τεκμήρια παραλήφθηκαν και σήμερα θα σταλούν σε εργαστήρια για επιστημονικές εξετάσεις, μεταξύ αυτών και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του 35χρονου απαγωγέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, νέα στοιχεία καταδεικνύουν πως η απαγωγή ήταν προσχεδιασμένη στο συγκεκριμένα σχολείο καθώς μεταξύ των εγγράφων που παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από το διαμέρισμα του 35χρονου δράστη εντοπίστηκε και ένα σχεδιάγραμμα.

 

 

Καταθέτουν οι δυο μαθητές

Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο κύκλος καταθέσεων από σημαντικά πρόσωπα που αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες τον Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού, σήμερα θα κληθούν για κατάθεση τα δυο παιδιά που απήχθησαν, στη παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν πίσω από το καλοστημένο σχέδιο του 35χρονου απαγωγέα κρύβεται και συνεργός. Σύμφωνα όμως με τον Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιο Στυλιανού από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει άλλο πρόσωπο που να εμπλέκεται στην υπόθεση.

 

 

Η ταυτότητα που πρόδωσε τον δράστη

Πάντως, ο ίδιος ο απαγωγέας παραδέχθηκε στις αρχές που το κίνητρό του ήταν τα λύτρα. Σημειώνεται πως κατά τις έρευνες στο διαμέρισμά του το βράδυ της Τρίτης, τον πρόδωσε η πλαστή ταυτότητα α στην οποία αναγράφεται η ένδειξη δάσκαλος ενώ στο πίσω μέρος γράφει, μέλος σχολικής εφορείας.

Σχετικά νέα

X
Translate »