Aστυνομικά νέα

Ποινή φυλάκισης στον καθηγητή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες

Πίσω από τα σίδερα των φυλακών θα περάσει τον επόμενο ένα χρόνο 52χρονος καθηγητής ο οποίος καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση και άσεμνες επιθέσεις κατά μαθητριών.
Η υπόθεση που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, αφού τα θύματα ήταν ανήλικες μαθήτριες ολοκληρώθηκε χθες με την ανακοίνωση της ποινής στον καταδικασθέντα πλέον καθηγητή, ο οποίος είχε προηγουμένως κριθεί ένοχος.
Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης τα αδικήματα διαπράχθηκαν την σχολική χρονιά 2014-15 σε γυμνάσιο της Λάρνακας  όταν τα θύματα ήταν 12-13 ετών. Όπως είχαν καταγγείλει τότε στην Αστυνομία τα κορίτσια ο καθηγητής άγγιζε και χάιδευε τα στήθη και τα οπίσθια τους.
Όπως ακούστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας πολλές φορές ο καθηγητής-τέρας παρενοχλούσε τις μαθήτριες πίσω από την έδρα του, ούτως ώστε να μην γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους μαθητές.
Την ίδια ώρα, η παρενόχληση που υπόκειντο οι μαθήτριες ήταν και σε λεκτική μορφή αφού όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο ο καθηγητής τους έλεγε ερωτόλογα και κομπλιμέντα.
Μετά από αξιολόγηση των μαρτυριών το Δικαστήριο έκρινε αξιόπιστες τις μαθήτριες, ενώ μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αποφάσισε όπως ο 52χρονος παραμείνει υπό διαθεσιμότητα.

Σχετικά νέα

X
Translate »