Bars

Ποια μαγαζιά της πόλης μας κέρδισαν στα ψεσινά βραβεία Stoli Awards 2016 (pics)

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ τα Stoli Original Bar & Club Awards 2016, ένας θεσμός πλεόν ο οποίος έχει στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση του τομέα της εστίασης.

Ο θεσμός Stoli Original Bar & Club Awards, δημιούργημα της Stolichnaya Vodka, έχει συμβάλει καταλυτικά στην ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου εστίασης.

Η φετινή 6η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Pavilion Hall στη Λευκωσία, όπου εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλά και πλήθος κόσμου έζησαν μια ανατρεπτική βραδιά.

Ο θεσμός που έχει σαν σκοπό να δοθούν κίνητρα βελτίωσης αλλά και ποιοτικής αναβάθμισης στον κλάδο εστίασης. Μέσω της διαδικασίας βαθμολόγησης, οι υποψήφιοι κρίνονται από το κοινό τους και μέσω αμερόληπτης και αντικειμενικής ψηφοφορίας, αναδεικνύονται οι νικητές. Την επιμέλεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας είχε η Microsoft Innovation Center Cyprus, η οποία αποτελεί και τον Platinum χορηγό.

Οι εντυπωσιακοί παρουσιαστές Δημήτρης Ουγγαρέζος & Αθήνα Οικονομάκου, ο αγαπημένος Χοβίκ, οι μοναδικοί Onirama και Γιώργος Παπαδόπουλος και το ανατρεπτικό σόου από τον εκρηκτικό Τόνι Σφίνο, αποτέλεσαν την τέλεια συνταγή για την μεγάλη επιτυχία του πιο ασυμβίβαστου και ατέλειωτου πάρτι.

 

Η Λάρνακα σήκωσε 4 βραβεία 

Η πόλη μας δήλωσε παρών στην εκδήλωση με διάφορα μαγαζιά της πόλης και κατάφερε να κάνει δικά της 4 βραβεία. Τέσσερις όμορφοι χώροι της πόλης, τους οποίους λατρεύουμε κατάφεράν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κάνουν δικά τους τα σχετικά βραβεία της κατηγορίας τους.

 

Κατηγορία:  THE Most Original COCKTAIL BAR
The winner of  is Old Market #stoliawards2016

 

 

Kατηγορία:  THE Most Original GENRE SPECIFIC 
The winner is Savino Live #stoliawards2016

 

Kατηγορία: THE Most Original ALL DAY VENUE
The winner of  is DSTRKT #stoliawards2016

 

Κατηγορία: THE Most Original ALL DAY BEACH BAR
The winner is Ammos #stoliawards2016

 

Η σελίδα μας συγχαίρει όλους του νικητές της πόλης μας, αλλά και αυτούς που συμμετείχαν στα βραβεία και ευχόμαστε στο μέλλον να έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »