Bars

Ποια καταστήματα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στο στολίδι του κέντρου ”Q City Centre”

Το Q City Centre  άνοιξε και επίσημα προς το κοινό της πόλης . Το μεγάλο έργο της Quality το οποίο ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, εάν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του της όλης επένδυσης δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά εικόνα που είχε το συγκεκριμένο σημείο στο κέντρο της πόλης.

Το έργο αναμφίβολα ήρθε να τονώσει το κέντρο της πόλης και να αποτελέσει μια νέα επιλογή για ψώνια, καφέ κτλ. Σίγουρα οι αγοραστές των διαμερισμάτων αποτελούν μια νέα μικρή αγορά για το κέντρο της πόλης την οποία έχει ανάγκη.

H όμορφη στοά πλέον έχει εμπορική ζωή 

Ήδη την παρουσία τους στο μικρό εμπορικό κέντρο έκαναν οι επιχειρήσεις που λειτουργούσαν στο υφιστάμενο κτίριο πριν να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη μεταμόρφωσή του αλλά και καινούργιες. Επί της Ερμού, ξεκίνησε τη λειτουργία του κατάστημα Monica Boutique,το κατάστημα BIDI και το DENOTE και το Toni n Guy.

 

 

Denote exclusive – Komodromos Menswear

Oι νέες αφίξεις 

Παράλληλα με τις επιχειρήσεις που λειτουργούσαν παλιά την εμφάνιση τους έκαναν 7 νέες επιχειρήσεις οι οποίες αφορούν που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ομορφιάς, ένδυσης και εστίασης και τις οποίες παρουσιάζουμε πιο κάτω.

 

O-morfia Beauty 

 

Vinaria Wine Bar

 

Sugarfree Cyprus

 

ML City Beauty Studio

 

Natural&Organic certified cosmetic brands

 

Aroma Dead Sea 

 

Blend Cafe Bar

 

Έρχονται σύντομα

Πέραν των πιο πάνω επιχειρήσεων σύντομα ξεκινούν τη λειτουργία τους ακόμη 3 επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης , μεταξύ αυτών και το 2ο κατάστημα Starbucks στην πόλη μας.

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα

Σχετικά νέα

X
Translate »