ΑΕΚ

Πλήρωσε την αστοχία «Τρίσκο» και την αψυχολόγητη ενέργεια (videos)

Κανείς, σίγουρα, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη να έχει το πρώτο ραντεβού της ΑΕΚ απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν.  Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια υπήρξε ένα «εφιαλτικό έργο», χάνοντας την αναμέτρηση στο «Doosan Arena» με 3-1.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι για την ΑΕΚ, μιας και κατάφερε νωρίς να ανοίξει το σκορ.  Ήταν το 8ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Τρισκόφσκι πλάσαρε, με τον Χρούσκα να αποκρούει ασταθώς, με τον Ακοράν σε κενή εστία να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα.

Η ΑΕΚ πέτυχε τον ένα της στόχο στο «Doosan Arena», όπου ήταν να σκοράρει.

Εντούτοις, δεν μπόρεσε να κρατήσει και ανέπαφη την εστία της.  Βέβαια, θα μπορούσε να ήταν, εντελώς διαφορετικά τα πράγματα από το πρώτο ημίχρονο εάν ο Τρισκόφσκι στο 16ο λεπτό δεν «σημάδευε» τον Χάτσεκ στη γραμμή του τέρματος, με τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει «φτερά» για την ΑΕΚ.

Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει από τη Βικτόρια Πλζεν.  Ήταν το 29ο λεπτό όταν ο Μπάκος με αριστοτεχνικό απευθείας κτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πάμπλο και να καταλήξει στα δίκτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης έδωσε περαιτέρω ψυχολογία και δυναμική στην Τσέχικη ομάδα, με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Παρόλα αυτά, ο Τρισκόφσκι είχε ακόμη μία ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα η προσπάθεια του.  Ήταν το 34ο λεπτό όταν ο Σκοπιανός επιθετικός δεν μπόρεσε σε δύο προσπάθειες να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Χρούσκα.  Πρώτα με κεφαλιά, απέκρουσε ο κήπερ της Τσέχικης ομάδας, και ακολούθως με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 36ο λεπτό ο Κόλαρ μέσα από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ γύρισε και σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάμπλο κάνοντας το 2-1.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Τρισκόφσκι είχε ακόμη μία καλή στιγμή, με σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ προσπάθησε να βρει τις δυνάμεις για να αντιδράσει και να σημειώσει και άλλο γκολ.

Μάταια, όμως, καθώς δεν είχε την κατάλληλη αυτοσυγκέντρωση, το καθαρό μυαλό στις ενέργειες των παικτών του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να σημειώσουν και άλλο γκολ.

Ήταν το 73ο λεπτό όταν ο Λαμπάν σε μία αψυχολόγητη του ενέργεια ακούμπησε την μπάλα με το χέρι με τον διαιτητή να σφυρίζει την παράβαση, να δείχνει την άσπρη βούλα του σημείου του πέναλτι, με τον Μπάκος να μην αστοχεί…

Με κάποιες αλλαγές προσπάθησε η ΑΕΚ για κάτι το καλό, αλλά το τελικό σφύριγμα του Σλοβένου διαιτητή δίνει τον πρώτο λόγο με το 3-1 στη Βικτόρια Πλζεν, παρόλα αυτά μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» θα είναι πιο διαφορετικά τα πράγματα με τη συμπαράσταση των φίλων της Λαρνακιώτικης ομάδας.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Χρούσκα, Χούπνικ, Πίλαρ (63΄ Κόπιτς), Χοράβα, Λιμπέρσκι, Ζέμαν (84΄ Τσέρμακ) , Ρέζνικ, Χροσόβσκι, Χάγιεκ, Μπάκος (78΄ Ρέζνιτσεκ), Κόλαρ

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Αντωνιάδης (76΄ Τέτε), Μουρίγιο, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαμπάν (82΄ Χέφελ), Λαρένα, Τομάς (86΄ Μυτίδης), Ακοράν, Τρισκόφσκι

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Μπάκος, Κόλαρ – Τρουγιόλς, Λαμπάν, Μοϊσόφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ματέι Γιουνγκ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

10031

Σχετικά νέα

X
Translate »