Αθλητικά Νέα

Πεντάρα με show του Καμαρά

Η Ανόρθωση διέσυρε τον Ολυμπιακό με 5-1 και έφτασε τους 23 βαθμούς και πέρασε και πάλι στην κορυφή με ένα περισσότερο από την ΑΕΚ η οποία όμως αγωνίζεται αύριο. Η Κυρία έχοντας πρωταγωνιστή τον Καμαρά ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ δεν άφησε περιθώρια στον Ολυμπιακό ο οποίος  το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Τόρες.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντουγκλάο στο 34ο λεπτό. Στο β’ μέρος ο Ράγιος στο 51ο λεπτό έκανε το 2-0 και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Καμαρά. Ο επιθετικός της Ανόρθωσης σκόραρε στο 70′ στο 75′ και στο 88′ λεπτό κάνοντας το 5-1.

Ανόρθωση: Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Καλό (62′ Αμπντουλάγιεφ), Ράγιος (81′ Οικονομίδης), Σιβού, Παλάνγκα, Βίκτορ (83′ Άλβες), Καμαρά, Πράνιτς, Γκάντσιεφ

Ολυμπιακός: Χίντι, Πολυκάρπου (62′ Αυλωνίτης), Πεχλιβάνης, Μιγκελίτο, Τόρες, Σεραφείμ, Μενελάου, Παντελή (80′ Ανδρέου), Χριστοφίδης (75′ Λεμονάρης), Αντωνίου, Σωτηρίου
Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος
Βοηθοί: Χρίστου Ε. Χρίστος και Ξενοφώντος Χαράλαμπος
Κίτρινες: /Σεραφείμ
Κόκκινες:
Κατοχή η Ανόρθωση…πρώτη απειλή από Ολυμπιακό 
Με την ομάδα του Λέβι να κρατά την μπάλα και να ψάχνει διαδρόμους ανοικτούς προς την εστία του Χίντι, άρχισε ο αγώνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η Κυρία παρασύρθηκε από την πίεση που έβαλε στα αρχικά στάδια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και σε μια αντεπίθεση των μαυροπρασίνων λίγο ήταν να την πάθει. Στο 8ο λεπτό ο Πεχλιβάνης βγήκε φάτσα από πλάγια όμως θέση με τον Αρούς και την ώρα που επιχειρούσε το πλασέ ο Ντουγκλάο έπεσε στα πόδια του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Το πρώτο καλό σουτ για την Κυρία ήρθε στο 12ο λεπτό από τον Παλάνγκα.
Αρχικά ο Τόρες…μετά ο Καμαρά 
Στο 18ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ ωστόσο το πλασέ του Τόρες, ήταν καλό αλλά πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Αρούς. Στην συνέχεια και στο 23ο λεπτό ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Χίντι έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να διώχνει με τα πόδια. Τρία λεπτά αργότερα ο Καμαρά ανάγκασε τον Χίντι να πραγματοποιήσει εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά που επιχείρησε.
Πράνιτς, Καμαρά, Ντουγκλάο και ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση 
Στο 35ο λεπτό η Ανόρθωση, εξαργύρωσε την πίεση της με γκολ. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι, κέρδισε κορνερ με τον Πράνιτς να το εκτελεί. Στο πρώτο δοκάρι βρέθηκε ο Καμαρά ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι με τον Ντουγκλάο ανενόχλητο να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Χίντι ανοίγοντας το σκορ για την Κυρία.
Δίλεπτο «οργής» και 2-0 για την Ανόρθωση
Από το 49ο λεπτό μέχρι το 51ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες και πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Στο 49ο λεπτό ο Καλό έκανε το σουτ υποχρεώνοντας τον Χίντι σε ακόμη μια εκπληκτική επέμβαση. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γκάντσεφ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το σουτ ωστόσο και πάλι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στην συνέχεια της φάσης όμως ο Ράγιος και μετά από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Πράνιτς βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0 για την Ανόρθωση.
Τρια ΓΚΟΛ σε έξι λεπτά 
Στο 69ο λεπτό ο Ολυμπιακός στην πρώτη του ευκαιρία βρήκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Αρούς. Ο Τόρες με γυριστή κεφαλιά νίκησε Σίντεφελντ και Αρούς μειώνοντας σε 2-1, ωστόσο η χαρά για την ομάδα του Ολυμπιακού κράτησε μόνο για ένα λεπτό. Στο 70ο λεπτό ο Καμαρά με πλασέ έκανε το 3-1 για την Ανόρθωση και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-1.
Χατ-τρικ από τον Καμαρά 
Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης η Κυρία πέτυχε το 5-1. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Καμαρά ο οποίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 5-1, και δικαιωματικά πήρε την μπάλα…στο σπίτι του.

 

«Βλέπουμε το επόμενο»

Ικανοποιημένος ήταν ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ολυμπιακό από τη νίκη της ομάδας του.
“Προετοιμαστήκαμε γι΄αυτό το παιχνίδι και γνωρίζαμε ότι το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο. Ήταν δύσκολο για τον Ράγιος και τον Βίκτορ να παίξουν όμως βρήκαν το κίνητρο και τα πήγαν πολύ καλά. Αυτό επηρέασε όλη την ομάδα. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα καλά οργανωμένη. Όταν όμως το πετύχεις ανοίγουν οι διάδρομοι. Βλέπουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστώ τους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό αλλά και τους δικούς μας”
Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »