σύναψη συμφωνίας δικαιόχρησης για την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου της στην Κύπρο, το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, ανακοίνωσε χθες βράδυ σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας το παγκόσμιας εμβέλειας Carlson Rezidor Hotel Group.
Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «έχει υπογραφεί συμφωνία δικαιόχρησης μεταξύ του Rezidor Hotel Group και της Quality Group, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου, που προνοεί την ανέγερση ανώτερου ξενοδοχείου και εξυπηρετούμενων διαμερισμάτων 105 μονάδων στην περιοχή του λιμανιού της Λάρνακας».

Το ξενοδοχείο «θα κατασκευαστεί, σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ξενοδοχείων και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels. Με την είσοδό του στην αγορά το Radisson Blu θα είναι το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο στη Λάρνακα, αναβαθμίζοντας την τουριστική εικόνα της Κύπρου συνολικά».
Το Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca αναμένεται να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε λειτουργία μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Όμιλος διαθέτει πέραν των 1.350 ξενοδοχείων σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη και παρουσία σε πέραν των 105 χωρών, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και όχι μόνο. Η Κύπρος είναι η 80ή αγορά στην οποία θα δραστηριοποιηθεί ο Όμιλος.

 

Πηγή: larnakaonline.com.cy