ΑΕΚ

Παραδοσιακό ντέρμπι Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ανόρθωσις

Στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετοσφαίρισης Α Κατηγορίας Γυναικών η Τεχνοοικία ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση.

Το παραδοσιακό ντέρμπι Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ανόρθωσις που θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» την Τετάρτη στις 19:30 ξεχωρίζει στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’Κατηγορίας Γυναικών που θα γίνει σε δυο δόσεις.

Ο αγώνας Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου – Prestige Απόλλων μετατέθηκε για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 λόγω συμμετοχής του Prestige Απόλλωνα στο CEV CUP.

Στους υπόλοιπους αγώνες της Τετάρτης η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως θα αντιμετωπίσει στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως τον Αρη Πολεμίου (19:30) και στις 20:00 στο γήπεδό της η Transbunker ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει το ΘΟΙ Αυγόρου.

Αναλυτικά:

TEXNOOIKIA AEK – Ανόρθωσις
Δυο παραδοσιακές δυνάμεις της γυναικείας πετοσφαίρισης κοντράρονται στο «Κίτιον». Με βάση τα τωρινά δεδομένα η ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ η οποία προέρχεται και από ήττα στο εξ αναβολής ντέρμπι του Σαββάτου με τον Prestige Απόλλωνα φαντάζει πιο πλήρης και αγωνιζόμενη στην έδρα της θέλει την επιστροφή στις νίκες. Από ήττα προέρχεται επίσης και η Aνόρθωσις επίσης από τις Λεμεσιανές και θα πάει στη Λάρνακα με στόχο να παλέψει για τη νίκη.

Αγωνιστικά, ο προπονητής της TEXNOOIKIA AEK τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα με την Σέρβα ακραία Ιβάνα Βοιτζίνοβιτς η οποία όμως θα αγωνιστεί. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ η λίμπερο της ομάδας Ελένη Μοσφιλιώτη αφού εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την προσπάθεια της ομάδας της στον αγώνα με τον Prestige Απόλλωνα λέγοντας ότι ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες συνέστησε προσοχή για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Όπως είπε, «η αντίπαλός μας είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο γυναικείο βόλεϊ και θέλει προσοχή».

Η Ανόρθωσις μετά το δυνατό ξεκίνημα και τις νίκες επί Αρη Πολεμίου και ΘΟΙ Αυγόρου την περασμένη εβδομάδα έχασε στη Λεμεσό παλεύοντας όμως το παιχνίδι από τον Prestige Απόλλωνα με 3 -0. Την Τετάρτη έχει δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρνακα κόντρα στην ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ. Ο προπονητής Γιαννάκης Χριστοφόρου προετοιμάζει την ομάδα χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού πλην της μόνιμης απούσας Κάλλιας Βασιλείου.

Η λίμπερο της Βαρωσιώτικης ομάδας Χριστιάνα Δαυίδ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι στη Λάρνακα αλλά όπως είπε η ομάδα της θα παλέψει τον αγώνα. Η Δαϋιδ ανέφερε ότι η Ανόρθωσις στοχεύει σε κάθε παιχνίδι το καλύτερο και τη νίκη.

Πηγή: http://www.aek24.net/

Σχετικά νέα

X
Translate »