Breaking News

Έχουμε θέμα

Παράπονα για οχληρία στο λιμάνι στις 01:31 το βράδυ (vid)

Παρά τις εξελίξεις για την επένδυση λιμανιού-μαρίνας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα τις οποίες βλέπουμε με θετικό μάτι, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα όσα γίνονται σήμερα στο λιμάνι μας με τις μηχανουργικές εργασίες που εκτελούνται από τα πλοία-συνεργεία της βιομηχανίας υδρογονανθράκων.

Με βίντεο που ανέρτησε η διαδικτυακη κοινότητα Larnaca Rights φαίνεται και ακούγεται ξεκάθαρα η οχλήρία που βιώνουν οι κάτοικοι περιοχής λιμανιού και μπορεί πολλοί που δεν μένουμε εκεί να έχουμε την άποψη μας για τα οφέλη κτλ αλλά από την άλλη αν δεν βιώνεις κάποιες καταστάσεις δεν μπορείς να κρίνεις τις φωνές των συνδημοτών μας που δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια.

Δειτε αυτούσια την ανάρτηση του Larnaca Rights

Λιμάνι Λάρνακας, 8 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 01:31π.μ.
Larnaca Port, 8 September 2017, at 01:31 a.m.
Μηχανουργικές εργασίες γίνονται μέρα και νύκτα πάνω σε πλοία-συνεργεία της βιομηχανίας υδρογονανθράκων.
Τα πλοία αυτά ελλιμενίζονται συνεχώς εδώ και καιρό στο λιμάνι της πόλης μας, ενώ δεν ελλιμενίζονται πια σχεδόν καθόλου κρουαζιερόπλοια (μόνο ένα!).
Δεν ευσταθούν τα όσα δηλώνει ο υπουργός σε επιστολή του, ότι δεν εκτελούνται οχληρές εργασίες στο λιμάνι Λάρνακας και ότι τα βράδια δεν εκτελούνται καθόλου εργασίες. Δημιουργούνται επίσης αμφιβολίες αν το έργο του λιμανιού-μαρίνας θα έχει τουριστικό προσανατολισμό όπως μας τάσσει.
(πιο κάτω η επιστολή του υπουργού).

Eπιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »