Breaking News

Αθλητικά Νέα

Πέντε χρόνια μετά… κυνηγάει εξάδα η Νέα Σαλαμίνα

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη επί του Εθνικού τερματίζουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Τότε, στα πλέι οφ δημιουργήθηκαν τρία γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται στο δεύτερο. Πέντε χρόνια μετά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την μεγάλη ευκαιρία να τερματίσουν ξανά στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Εδώ και αρκετό καιρό το συγκρότημα του Γινα Ντε Γιόνγκε είναι στην 6η θέση, αλλά οι συνεχόμενες απώλειες βαθμών, απειλούν τον στόχο της. Εκεί που είχε ένα «μαξιλαράκι» από τους υπόλοιπους, τώρα υπάρχουν σενάρια για την εξάδα.
Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά, αφού η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει αύριο στις 16:00 τον Εθνικό εκτός έδρας και με νίκη «κλειδώνει» την εξάδα. Τώρα είναι η μεγαλύτερη ώρα και τώρα είναι που πρέπει όλοι να κάνουν την υπέρβαση τους.
Για το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εξήγηση. Είναι και το οικονομικό κομμάτι.
Ο Τσίνα είναι εκτός με τους υπόλοιπους να είναι στη διάθεση του προπονητή. Με αγωνία αναμένει ο μεγάλος κόσμος της ομάδας το αυριανό παιχνίδι. Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι οι κόποι της χρονιάς, αλλά για να παραμείνουν στην εξάδα, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αύριο.

Σχετικά νέα

X
Translate »