Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ο Σκοπευτικός Ομιλος Λάρνακας απένειμε τα βραβεία για παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες

Η ετήσια τελετή βράβευσης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 5 Ιανουαρίου υπό την αιγίδα του δημάρχου Ανδρέα Βύρα, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο της πόλης.

Μιλώντας στην τελετή ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τζιοβάνης Σαββίδης, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και συνεχάρη τους αθλητές του Ομίλου για τις παγκύπριες και διεθνείς επιτυχίες τους. Αναφερόμενος στις δραστηριότητες του σωματείου και στις κορυφαίες σκοπευτικές διοργανώσεις που έγιναν στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο της πόλης του Ζήνωνα, τόνισε την τεράστια συμβολή της σκοποβολής στον ποιοτικό αθλητικό τουρισμό, καθώς και στην προβολή της πόλης και επαρχίας Λάρνακας στο εξωτερικό. Για τη συνέχεια ανάφερε πως ο πήχης αγωνιστικά βρίσκεται αρκετά ψηλά, ενώ ο επόμενος μεγάλος στόχος του σωματείου, είναι η δημιουργία αίθουσας σταθερού στόχου και η προώθηση των ολυμπιακών αγωνισμάτων των αεροβόλων.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν, ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, ο πρόεδρος της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λάρνακας Αντώνης Κακουλλής, ο εκπρόσωπος του ΚΟΑ Τάσος Προκοπίου και ο δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Όλοι οι ομιλητές συγχάρηκαν το Δ.Σ. του ΣΚΟΛΑΡ για τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελεί, καθώς και τους αθλητές του Ομίλου για τις επιτυχίες τους και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή στήριξη και συνεργασία.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι διακριθέντες σκοπευτές του Ομίλου στα πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ καθώς και αθλητές για τις επιτυχίες τους σε διεθνείς αγώνες, ενώ το διοικητικό συμβούλιο τίμησε  βετεράνους σκοπευτές και παράγοντες που συνέδεσαν το όνομά τους με την ιστορία και τις επιτυχίες του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας. Οι διοργανωτές τίμησαν επίσης τους διαχρονικούς χορηγούς του σωματείου.

Για τις διεθνείς επιτυχίες τους, το διοικητικό συμβούλιο τίμησε τους σκοπευτές Κωστάκη Κωνσταντίνου, Ανδρέα Χάσικο, Λεόντιο Λεοντίου και Τζιοβάνη Σαββίδη, ενώ για τις διακρίσεις τους στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΣΚΟΚ, βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι σκοπευτές σε κάθε αγώνισμα:

ΣΚΗΤ: Ανδρέας Χάσικος, Σέβος Μήλας, Αντώνης Αντωνίου, Αλέξανδρος Παναγή, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, Χρίστος Μούζουρος και Φλώρος Φραντζέσκου.

ΤΡΑΠ: Λεόντιος Λεοντίου, Αδάμος Σελίπας Πέτρος Ανδρέου, Πέτρος Αναστασίου, Ευτύχιος Σωτηρίου και Ραφαήλ Μαρκουλλής.

ΣΠΟΡΤΙΓΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Ανδρέας Βασιλείου, Ανδρέας Ζαλούμης, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Κωστάκης Νεοκλέους και Ανδρόνικος Ξύστρος.

ΚΟΜΠΑΚ: Κωνσταντίνος Αριστοφάνους, Γιάννης Κωνσταντίνου, Γιώργος Σταυρινού, Κωστάκης Κωνσταντίνου και Κωστάκης Νεοκλέους.

Η όλη εκδήλωση συνδυάστηκε με δείπνο και την κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »