ΑΕΚ

Ο Καραπατάκης για ΑΠΟΕΛ, μουρμουρητά και μεταγραφές (βίντεο)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, μίλησε ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης.

Ο πρόεδρος αρχικά αναφέρθηκε στο σημαντικό ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ και ακολούθως στα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν, τα μουρμουρητά για την απόδοση και τον προγραμματισμό, τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση και την επιστροφή Νέστωρα Μυτίδη, ενώ ολοκλήρωσε με μήνυμα του προς τον κόσμο της ομάδας.

 

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι . Ντέρμπι κορυφής. Εμείς όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε στην Λευκωσία με σκοπό να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε τον αγώνα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε».

«Χάσαμε βαθμούς από ομάδες που παλεύουν για την διαβάθμιση. Ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Εγώ και το Δ.Σ κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να γυρίσουμε το κλίμα στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα γυρίσουμε το κλίμα».
«Ο κόσμος όπως και εμείς αγαπάμε την ομάδα. Όλοι θέλουν να νικά η ομάδα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως το Δ.Σ πήρε την ομάδα πριν τρία χρόνια από την 8η θέση και ένα σωματείο το οποίο είναι χρεοκοπημένο. Μέσα σε τρία χρόνια έχουμε κάνει δυο πρωταγωνιστικές σεζόν. Φέτος η ομάδα είναι στην δεύτερη θέση. Δεν χάθηκε τίποτα. Η προσπάθεια να μηδενίσουμε ότι φτιάξαμε δεν θα περάσει. Λάθη γίνονται πάντα και προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επιστρέψει η ομάδα. Όλα αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, είναι πρωτάκουστα στην Λάρνακα. Είναι οι καλύτερες τις πορείες που έχουν γίνει. Είμαστε η μόνο μη-προσφυγική ομάδα που έχει δικό της γήπεδο. Προσπαθούμε για το καλό του σωματείου. Όλα αυτά τα έχουμε πέτυχει με ένα μοντέλο διοίκησης. Ο κάθε ένας έχει μόνο ένα ρόλο. Με τις πρώτες αποτυχίες δεν θα ξηλώσουμε αυτό το μοντέλο. Ψάχνουμε το λάθος και θα βελτιώσουμε την ομάδα»
«Πιστεύω ότι η ομάδα μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού που έχουμε, πιστεύω ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει θα ενισχύσουν την ομάδα. Η προσθήκη του Νέστωρα έγινε την τελευταία στιγμή. Έφυγε όχι με τόσο καλές συνθήκες. Έγιναν λάθη από όλους. Ο Νέστωρας είναι δικό μας παιδί και έρχεται πίσω στην ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τον Νέστωρα».
«Ο κόσμος έχει δίκαιο να μας κρίνει. Ανησυχεί όπως ανησυχούμε και εμείς. Το να προπηλακίζεις παίκτες, τεχνικό διευθυντή και προπονητή και να κάνεις επεισόδια είναι απαράδεχτο. Θα πρέπει να αλλάξει αμέσως. Ο Κόσμος να έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση αλλά και στους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αν ο κόσμος θέλει την ομάδα να κάνει πορεία πρωταθλητισμού θα πρέπει να είναι κοντά. Είμαι σίγουρος πως η προσπάθεια του κόσμου να επανέλθει στα γήπεδο θα βοηθήσει την ομάδα»

 

Σχετικά νέα

X
Translate »