Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ο δικος μας Ηλίας Γεώργιου είναι έτοιμος για τον αυριανό τελικό

Από την Πέμπτη βρίσκονται στην Ουκρανία αποστολή της εθνικής Κύπρου στην ενόργανη γυμναστική οπού θα λάβουν μέρος στο Ukraine International Cup 2017 που θα γίνει στο στάδιο Palace Of Sport  από τις 2 μέχρι της 6 Απριλίου στο Κίεβο .

Την αποστολή της εθνικής πλαισιώνουν ο δικός μας Ηλίας Γεώργιου μαζί με τον προπονητή του Παναγιώτη Σιήππη, επίσης μαζί τους ταξίδευσε και ο Γιώργος Γεώργιου οπού θα συμμετέχει σαν Διεθνής κριτής.

Ο Ηλίας Γεώργιου συμμετείχε σήμερα στα 6 αγωνίσματα οπού εξασφάλισε την συμμετοχή του στο δίζυγο, μονόζυγο και κρίκους  για τους αυριανούς τελικούς . Αξίζει να αναφέρουμε ότι νεαρός πρωταθλητής μας αγωνίζεται για πρώτη φόρα αγωνίζεται στην κατηγορία των Άντρων. Η σημερινή συμμετοχή του είναι κατά κύριο λόγο ο προκαταρτικός αγώνας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής.

Να αναφέρουμε ότι ο Ηλίας προέρχεται από τραυματισμό στον αριστερό ωμό που του προκλήθηκε πριν από τρις μήνες και επανήλθε στην προπόνηση μόλις πριν ένα μηνά.

Ο προπονητής του, Παναγιώτης  Σιήππης δήλωσε ότι είναι ευχαριστημένος με την όλη παρουσία και την προκείμενη στιγμή και συνεχίζουνε δυναμικά για το ευρωπαϊκό.

Σχετικά νέα

X
Translate »