Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ομόνοια-Ανόρθωση 2-0: Χωρίς κίνητρα δεν πάει πουθενά

Η επιλογή ήταν μία σήμερα για την Ομόνοια στο κεκλεισμένων των θυρών στο ΓΣΠ. Οι “πράσινοι” ήθελαν νίκη πάση θυσία και το κατάφεραν (2-0), με τον Δημήτρη Χριστοφή να είναι στα πάνω του. Μία ασιστ και ένα γκολ που κλείδωσε και τη νίκη στο 74′. Ο Ντάρμπισαϊαρ έφτασε στα 21 γκολ και η Ομόνοια στην 4η θέση με 54 βαθμούς. Μέτριο το θέαμα και μεστή εμφάνιση, όμως η Ομόνοια κρατά τους βαθμούς της νίκης και την εξαιρετική παρουσία του Δημήτρη Χριστοφή.
Εικόνα αγώνα:

Πιο αποτελεσματική, πιο δημιουργική και πιο ορεξάτη μπήκε η Ομόνοια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να έχει 1-2 καλές στιγμές, της έλειπε όμως το γκολ.

Η Ομόνοια πίεσε από το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Ιωακείμ αντάλλαζαν συνεχώς πάσες, ενώ την ώρα της επίθεσης οι οδηγίες ήταν ξεκάθαρες αφού οι “πράσινοι” έψαχναν κυρίως τον Χριστοφή από τα δεξιά.
Το σκορ του ημιχρόνου αποτυπώνει την εικόνα του πρώτου 45λεπτου, αφού η ομάδα του Ιδιάκεθ ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από την Ανόρθωση, αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Κολούνγκα.
Το 1-0 ήρθε στο 35′ του αγώνα με τον Χριστοφή να κάνει μία ωραία επέλαση στην περιοχή, να δίνει στον Ντάρμπισαϊρ με τον Άγγλο φορ να κάνει ένα άψογο τελείωμα με τακουνάκι, ανοίγοντας το σκορ στο ΓΣΠ. Ένα γκολ που το αφιέρωσε στον Χριστοφή για τη συνεργασία τους. Η Ομόνοια μπορούσε ν’ ανοίξει και πιο νωρίς το σκορ στο 27′ μετά από λάθος του Κόπριβετς, ο Σοιλέδης είχε την ευκαιρία για το γκολ, έστειλε όμως την μπάλα αρκετά πάνω από την εστία της Ανόρθωσης.
Πιο απαιτητική, αλλαγμένη και ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, μπήκε η Ανόρθωση για το β’ μέρος του αγώνα. Ο Ρόνι Λέβι κάνοντας κάποιες εσωτερικές αλλαγές και φεύγοντας από το 4-4-2 προσπάθησε να βρει τους τρόπους για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μέχρι το 70′ δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο από την Ομόνοια, η Ανόρθωση όμως στο 70′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν ο Καμπρέρα με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74′ ο Χριστοφή που ήταν και ο καλύτερος της αναμέτρησης, παίρνοντας μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, κατάφερε με μία κούρσα να περάσει δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και με δυνατό πλασέ να γράψει το 2-0. Το δεύτερο γκολ σκότωσε τις όποιες ελπίδες της Ανόρθωσης για τη νίκη.
Οι συνθέσεις:

Ομόνοια: Παναγή, Βύντρα, Καρλίτος, Δημητρίου, Σοιλέδης, Μαργκάσα, Μπρέβελντ (67′ Τουρέ), Κλέιτον, Χριστοφή (79′ Αντρέας Παναγιώτου), Αζιζ (72′ Ρουσιάς), Νταρμπισάιαρ

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Μίτροβιτς (72′ Καλό), Κολούνγκα (37′ Καλδερόν), Ολιβέιρα (62′ Ράγιος), Καμπρέρα, Άλβες

 

 

Λέβι: “Είναι δύσκολο για εμάς όταν δεν έχουμε κάποιον στόχο”

Ο Λέβι είπε ξεκάθαρα ότι από τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν κάποιον στόχο, το έργο τους γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι: 
“Είμαστε πολύ απογοητευμένο από το αποτέλεσμα και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Δεν βρήκαμε τις απαιτούμενες λύσεις, όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αν και στο β’ ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι, εντούτοις ο γηπεδούχος πέτυχε ένα δεύτερο γκολ με αντεπίθεση. Με ανησυχεί η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είναι δύσκολο προσπαθώ και εγώ από την πλευρά μου. Από τη στιγμή που δεν είναι αφοσιωμένοι οι παίκτες μου σε κάποιον στόχο, γίνεται πιο δύσκολο το έργο τους. Για μένα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παίξει κάποιος και αυτό προσπαθώ να τους εξηγήσω”.

Πηγή: www.sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »