Breaking News

Αθλητικά Νέα

Ολοκληρώθηκε στη παραλία των Φοινικούδων το EBT Beach Handball Tournament 2018

Ολοκληρώθηκε στη παραλία των Φοινικούδων το μεγαλύτερο Beach Handball Tournament που διοργανώθηκε ποτέ στην Κύπρο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (ΚΟΧ) αναφέρεται ότι «το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δήμου Λάρνακας στη παραλία των Φοινικούδων το τριήμερο  6-7-8 Ιουλίου. Πέραν των 300 αθλητών σε σύνολο 26 ομάδων συμμετείχαν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουλίου, με τη διεξαγωγή 55 και πλέον παιχνιδιών και με εκπροσώπηση από την Ελλάδα σε επίπεδο ομάδων, διαιτητών και παρατηρητών».

Οι μεγάλοι νικητές του «EBT Beach Handball Tournament 2018» ήταν ο ΑΟ Άνοιξης στους άνδρες και ο GAP VASSILOPOULOS στις γυναίκες, με την ομάδα του Πανελληνίου στην κατηγορία U15 και την Αραδίππου Fighters στην κατηγορία των U17 κοριτσιών κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, ενώ στην κατηγορία U17 αγοριών πανηγύρισαν την πρώτη θέση οι μικροί του Παρνασσού».

Στην ανακοίνωση εκφράζονται «πολλά συγχαρητήρια για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση στο Cyprus Handball Club για την όλη οργάνωση και διεξαγωγή του Τουρνουά και γενικό συντονιστή τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ο.Χ. Πάνο Αντωνίου.
Το Τουρνουά τελούσε υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης ενώ είχε την καθολική στήριξη και του Δήμου Λάρνακας , που για ακόμα μια φορά στήριξε έμπρακτα την εκδήλωση».

Στόχος, προστίθεται «είναι το «EBT Beach Handball Tournament» να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια να υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές από Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »