Breaking News

Going out

Οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις αίθουσες

Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους  από αυτή την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

 

Venom
Το πρώτο spin-off της Sony με ταινίες σούπερ ήρωες που προέρχονται αποκλειστικά από το Σύμπαν του Spider-Man (χωρίς όμως αυτός να συμμετέχει) γίνεται με το πολυαναμενόμενο ‘Venom’, το οποίο εστιάζει σε έναν από τους χειρότερους και πιο επικίνδυνους εχθρούς του! Το μεγαλύτερο, ίσως, ατού της ταινίας, είναι φυσικά η παρουσία του Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους (αν όχι ο πιο ταλαντούχος) ηθοποιούς της γενιάς του και που μάλιστα έχει ‘προϋπηρεσία’ στο συγκεκριμένο είδος (φτάνει να θυμηθείς την σπουδαία του ερμηνεία ως o κακός Bane στο ‘Dark Knight Rises’). Ο Venom υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς κόμικ ‘Spider-Man’ από την πρώτη του εμφάνιση το 1988. Ο αντί-ήρωας της Marvel, ένας εξωγήινος συμβιωτικός οργανισμός που χρειάζεται έναν ανθρώπινο ξενιστή για να επιβιώσει, έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως αντίπαλος του Tobey Maguire στο αποτυχημένο ‘Spider-Man 3’. Ο ρεπόρτερ Eddie Brock (Tom Hardy) προσπαθεί πεισματικά να καταστρέψει τον διαβόητο ιδρυτή του Life Foundation, τον ιδιοφυή Carlton Drake (Riz Ahmed), και αυτή η εμμονή επηρεάζει αρνητικά την καριέρα και τη σχέση του με τη σύντροφο του Anne Weying (Michelle Williams). Καθώς ερευνά ένα από τα πειράματα του Drake, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του Eddie, και έτσι ξαφνικά αποκτά υπερδυνάμεις, καθώς και την ευκαιρία να κάνει ό,τι θέλει. Διεστραμμένος, σκοτεινός, απρόβλεπτος  και οργισμένος, ο Venom αφήνει τον Eddie να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, τις οποίες, ομολογουμένως, βρίσκει συναρπαστικές. Όσο ο Eddie και ο Venom έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλον για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν, έρχονται πιο κοντά. Πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος;

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka πιο κάτω κάντε κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

K Cineplex 1 (Λάρνακα) 17.30, 19.45, 22.00 σ/κ επίσης 15.15

 

A Star is Born
Στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο Bradley Cooper παρουσιάζει το τρίτο remake της ταινίας του 1937 ‘A Star is Born’, (το οποίο είδαμε το 1954 με πρωταγωνιστές τους Judy Garland και James Mason και το 1976 με την Barbra Streisand και τον Kris Kristofferson, οι οποίοι κέρδισαν από μία Χρυσή Σφαίρα για τους ρόλους τους), με την Lady Gaga να αναλαμβάνει τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους και να ενθουσιάζει με την ερμηνεία της. Το αρχικό πρότζεκτ ήθελε τον Clint Eastwood να σκηνοθετεί τηv Beyonce, αλλά τελικά και οι δύο αποσύρθηκαν. Το φιλμ έκανε πρεμιέρα εκτός διαγωνισμού στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές. Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Cooper ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Jackson Maine, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την Ally (Ladyg Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Jack την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Ally παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Jack βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες. H Lady Gaga ερμηνεύει τραγούδια που έγραψε με τον Cooper και άλλους καλλιτέχνες, ενώ όλη η μουσική της ταινίας είναι πρωτότυπη και ηχογραφήθηκε ζωντανά.

K Cineplex 3 (Λάρνακα) 19.30, 22.15

 

The Old Man & the Gun
Μετά την πρόσφατη απόφαση του να αποχωρήσει από την υποκριτική και μια μεγάλη καριέρα γεμάτη από τεράστιες επιτυχίες, η ταινία ‘The Old Man & the Gun’ του David Lowery, γίνεται η τελευταία ταινία του 82χρονου Robert Redford. Το φιλμ ακολουθεί την αληθινή ιστορία του Forrest Tucker (Robert Redford), ο οποίος ύστερα από την θρασύτατη απόδραση του από την φυλακή San Quentin σε ηλικία 70 χρόνων, ξεκίνησε μια πρωτοφανή σειρά ληστειών που μπέρδεψε τις αρχές και μάγεψε το κοινό. Ένα βήμα πίσω του βρίσκονται ο ντετέκτιβ John Hunt (το ρόλο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Casey Affleck), ο οποίος εντυπωσιάζεται από την αφοσίωση του Forrest στην τέχνη του και μια γυναίκα (Sissy Spacek), η οποία τον αγαπά και τον στηρίζει άνευ όρων. Το σενάριο είναι βασισμένο σε ένα άρθρο που έγραψε για την υπόθεση ο David Grann το 2003, στο The New Yorker, το οποίο στη συνέχεια έγινε μέρος ενός μεγαλύτερου βιβλίου του με τίτλο ‘The Devil and Sherlock Holmes’. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι Danny Glover, Elisabeth Moss και Tika Sumpter. Ένα φιλμ που αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ αξιοπρεπή επίλογο, για την καριέρα του θρυλικού ηθοποιού.

K Cineplex 2 (Λάρνακα) 19.45, 22.00

 

Σχετικά νέα

X
Translate »