Breaking News

ΑΕΚ

Οι λόγοι που επέλεξε την ΑΕΚ ο Αντωνιάδης

Στην επίσημη κάμερα της ΑΕΚ μίλησε ο Μάριος Αντωνιάδης από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας. Ο Κύπριος αμυντικός, στάθηκε στους λόγους που επέλεξε την ΑΕΚ για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, για να τονίσει ότι από την πρώτη στιγμή η ομάδα της Λάρνακας έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε. Επίσης, ο Αντωνίαδης σχολίασε και τη φιλική νίκη της ΑΕΚ, αναφέροντας ότι θυμάται την ομάδα, μιας και ο κορμός είναι ο ίδιος.

Αναλυτικά:

Σειρά στις συνεντεύξεις από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, που διεξάγεται εκ νέου στην Opalenica και το «Remes Sport Hotel», παίρνει το τελευταίο μεταγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Μάριος Αντωνιάδης.

Ο διεθνής Kύπριος αμυντικός κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και αναφέρεται στις εντυπώσεις που έχει προλάβει να αποκομίσει από την ώρα που ήρθε στην Πολωνία, το πολύ καλό κλίμα που συνάντησε, τους λόγους που επέλεξε την ομάδα μας και τους στόχους του, ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Καταρχήν θέλω να πω ότι νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ κατάλληλα σε αυτή την νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Οι λόγοι που με έκαναν να επιλέξω την ΑΕΚ είναι πολύ απλοί. Μου έδειξαν οι ανθρώποι της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή μαζί τους πόσο πολύ με ήθελαν να έρθω εδώ. Πίστεψαν σε μένα έμπρακτα και έκαναν την απόφαση μου πολύ πιο εύκολη. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οικογενειακό, τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Για την χθεσινή νίκη, την ομάδα την ξέρω πολύ καλά, την θυμάμαι, ο κορμός είναι ο ίδιος. Θεωρώ ότι θα κάνουμε μία πετυχημένη χρονιά. Οι στόχοι σε προσωπικό επίπεδο είναι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Να δουλέψω σκληρά και να κερδίσω μία θέση στην 11αδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, τον κύριο Καραπατάκη, τον κύριο Xavi Roca και τον κύριο Εύμαιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Οι στόχοι της ΑΕΚ στις εγχώριες διοργανώσεις είναι να πρωταγωνιστεί και γιατί όχι να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη. Το μήνυμα στον κόσμο είναι να είναι κοντά στην ομάδα, η ομάδα τους χρειάζεται και ότι περνάει από τα πόδια μας θα το κάνουμε για να έχουμε μία μεγάλη ΑΕΚ», δήλωσε ο διεθνής Κύπριος αμυντικός.

Σχετικά νέα

X
Translate »