Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε η συντήρηση δρόμων στην πόλη

Συνεχίζεται η συντήρηση δρόμων της πόλης και σήμερα, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, άρχισαν οι εργασίες στην Τουρκοκυπριακή Συνοικία Λάρνακας. Συγκεκριμένα θα γίνει συντήρηση στις οδούς Μποζ Νταγκ, Ουμ Χαράμ, Σαίξπηρ, Γεωργίου & Μαρίας Τυρίμου, Πόντου, Γιάννη Λεύκη, Ζιγιά Γκιοκάλπ και Λυκαβηττού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην Τ/Κ Συνοικία, οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς της πόλης.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Λάρνακας, αξιολογώντας την υφιστάμενη κατάσταση των δρόμων, αλλά και την κακή κατάσταση του οδοστρώματος τους, επέλεξε σε πρώτη φάση τη συντήρηση κυρίως συλλεκτήριων δρόμων στους οποίους έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας (Σ.Α.Λ.) και έχει λήξει και η 18μηνη περίοδο συντήρησης τους από τους Εργολάβους του Σ.Α.Λ.

Το κόστος της πρώτης φάσης της συντήρησης δρόμων στη Λάρνακα, θα ανέλθει στο ποσό του €1,200,000, εκ των οποίων το €1,000,000 θα καλυφθεί από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Λάρνακας και οι €200,000 από χορηγίες. Επίσης, με την υλοποίηση της υπόσχεσης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη χορηγία των €2,000,000, θα συνεχίσουν οι εργασίες και στα υπόλοιπα σημεία της πόλης τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη φάση.

Σχετικά νέα

X
Translate »