Breaking News

ΑΕΚ

Να κοιτάξουν κατάματα τις… «ασπιρίνες» – Οι σκέψεις του Ιραόλα για το αρχικό σχήμα

Σήμερα (04/10) η «καρδιά» της ΑΕΚ κτυπά ευρωπαϊκά, καθώς αντιμετωπίζει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Bay Arena».

Ασφαλή συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε απ’ όσα είδαμε χθες στην προπόνηση, όμως θα επιχειρήσουμε να γράψουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα που ξεκινά στις 19:55 ώρα Κύπρου.

Ας ξεκινήσουμε από τον άσο, εκεί όπου ο Τόνιο θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Δεξιά και αριστερά στην άμυνα οι Ίγκορ και Τρουγιόλς αντίστοιχα, ενώ το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα αποτελούν οι Μόισοφ και Μίκελ.

Στο χώρο του κέντρου θα δούμε εν τη απουσία του Λαρένα, τους Χέφελ και Κάσες και σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους τον Τρισκόφσκι.

Στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, θα αγωνιστούν οι Ακοράν (δεξιά) και Τομάς (αριστερά). Μοναδικός προωθημένος ο Γιάννου.

Επί της ουσίας, αν δεν δούμε κάποια έκπληξη από τον Ιραόλα, θεωρούμε πως «παίζονται» δύο θέσεις.

Στο αριστερό άκρο αν θα επιλεχθεί ο Τομάς ή ο Ασούμπρε (προβάδισμα έχει ο Ισπανός) και η θέση στο κέντρο της άμυνας, όμως ο Καταλά δεν φαίνεται να ξεκινά βασικός.

Είναι ένα δύσκολο ματς, όλοι το ξέρουν, αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν το άπαξ των δυνάμεων τους, για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία.

 

 

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε την Λεβερκούζεν για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και σ’ αυτό το παιχνίδι τις καλύτερες αποδόσεις και πάνω από 280 ειδικά στοιχήματα για να πάτε ταμείο!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Λεβερκούζεν έχει απόδοση 1.33, η ισοπαλία 5.20 και η νίκη της ΑΕΚ 9.00. Το over 3.5 γκολ δίνει 2.55, το over 4.5 γκολ δίνει 4.45, το under 1.5 γκολ δίνει 4.50 και το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.25! Στο 1.91 το GG, στο 1.83 το NG! Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο; Απόδοση 4.60! Αν βλέπετε «άσο» και GG στο ημίχρονο, η απόδοση είναι 10.00!

Νίκη της Λεβερκούζεν με δύο γκολ διαφορά δίνει 4.00. Νίκη των Γερμανών χωρίς μηδέν παθητικό έχει απόδοση 2.95. Νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή δίνει 21.00! Πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ στο ματς θα μπει μετά το 28’ της αναμέτρησης; Απόδοση 2.25! Βλέπετε τη Λεβερκούζεν να σκοράρει πρώτη και το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο; Απόδοση 11.75! Θα έχει πέναλτι στο παιχνίδι; Απόδοση 3.30! Αν βλέπετε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, η απόδοση είναι 6.25!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

 

ΤΑ ΛΙΝΚ ΣΤΑ ΜΠΟΛΝΤ:

https://www.stoiximan.com.cy/

 

https://www.stoiximan.com.cy/match-odds/Bayer-04-Leverkusen-AEK-Larnaca-2342980

 

Σχετικά νέα

X
Translate »