Αθλητικά Νέα

Νέα Σαλαμίνα: Την βρίσκει (2-0) με Απόλλωνα

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα ένταση πάθος και θέληση η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε του Απόλλωνα με 2-0 και έφτασε στη δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Σκόρερ για την ομάδα του Ντε Γιόνκε οι Μακρίεφ στο 41ο λεπτό με πέναλτι και Κούλης Παύλου στο 69ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φαουλ. Τρία δοκάρια είχαν οι ερυθρόλευκοι. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ. Δοκάρι και για τον Απόλλωνα στις καθυστερήσεις με τον Παπουλή.

 

Την ουσία η Νέα Σαλαμίνα

Καλύτερα άρχισε το πρώτο μέρος ο Απόλλωνας. Επέβαλε τον ρυθμό του και μόλις στο 4ο λεπτό βρήκε την πρώτη του ευκαιρία ωστόσο το σου του Παπουλή πήγε πάνω από την εστία Στέινμπορς. Στο 19ο λεπτό ήταν η σειρά της Νέας Σαλαμίνας να απειλήσει ωστόσο ο Βάλε έβγαλε με επιτυχία το φαουλ του Τσούρτσουριτς. Η Νέα Σαλαμίνα πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 39ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ ωστόσο ο Βάλε βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Μακρίεφ. Ότι δεν έκανε στο σημείο αυτό ο Βούλγαρος επιθετικός το πέτυχε στο 41ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Ελίζιο. Το πέναλτι έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

 

Κλείδωσε τη νίκη η Νέα Σαλαμίνα
Όπως ήταν λογικό ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και στο β΄ μέρος αφού ήταν η ομάδα που έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο στο 47ο λεπτό ο Πεδρίτο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βάλε. Κλασική ευκαιρία για την ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ στο 58ο λεπρό με τον Παπουλή να μην μπορεί κάτω από την εστία να στείλει στην μπάλα στα δίκτυα. Αντί αυτού την έστειλε πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

Στο 69΄ οι ποδοσφαιριστές του Ντε Γιόνγκε τελείωσαν τον αγώνα. Ο Κούλης Παύλου με απευθείας εκτέλεση φαουλ έστειλε την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι κι ακολούθως να καταλήξει στα δίχτυα του Βάλε χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στη Νέα Σαλαμίνα. Στη συνέχεια του αγώνα ο Απόλλωνας προσπάθησε για να μπει και πάλι στον αγώνα χωρίς αποτέλεσμα και με τη Νέα Σαλαμίνα να παίρνει το τρίποντο. Η καλύτερη του φάση στο 90+ με το δοκάρι του Παπουλή μέσα από τη μικρή περιοχή.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Στέινμπορς, Άντιτς, Τσίνα, Ζάρκοβιτς, Τσιγκουΐνι, Κούσουλος, Σκοπελίτης (90+1΄ Μπεμπά), Τσούρτσουριτς, Πεδρίτο (61΄ Αδόρνο), Παύλου, Μακρίεφ (80΄ Γκράιμς).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Στυλιανού (46΄ Μέζγκα), Ελίζιο, Φρέιρε, Ζάιμε, Σακέτι (74΄ Τουράμ), Στογιάνοβιτς (61΄ Ρόσα), Σλάβτσεφ, Παπουλής, Πέδρο, Γκιέ.

Κίτρινες Κάρτες: Άντιτς, Σκοπελίτης / Στυλιανού, Βάλε, Ζάιμε, Παπουλής, Μέζγκα

 

Δείτε πως η Νέα Σαλαμίνα με τέρματα των Μακρίεφ και Παύλου κέρδισε τον Απόλλωνα με 2-0. 

Σχετικά νέα

X
Translate »