Αθλητικά Νέα

Νέα Σαλαμίνα-Ερμής 1-1: Δεν βολεύει κανέναν! (pics)

Ούτε σήμερα κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες Νέα Σαλαμίνα και Ερμής που για λογαριασμό της 11ης αγωνιστικής έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Από ενα βαθμό για τις δύο ομάδες, αποτέλεσμα που απογοητεύει και τους δύο. Συνεχίζει να βυθίζεται η Νέα Σαλαμίνα που παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, στην 10η θέση με 10 βαθμούς ο Ερμής. Τα γκολ στο σημερινό παιχνίδι πέτυχαν οι Μακρίεφ (47′) και Πατσένκο (58′).

Εικόνα αγώνα:

Χορταστικό πρώτο ημίχρονο στο στάδιο “Αμμόχωστος” ανάμεσα σε Σαλαμίνα και Ερμή για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες όμως να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 0-0. Έχασε πέναλτι η γηπεδούχος ομάδα με τον Μακρίεφ στο 45′, ακυρώθηκε πολύ ορθά γκολ στον Ερμή στο 37′ από τον Τσούμου αφού η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου προηγουμένος.
Ισορροπημένο το πρώτο μέρος στη Λάρνακα με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες καλές στιγμές. Κρατάμε τις δύο φάσεις του Μπριτζίτο από τη Νέα Σαλαμίνα και του Ρόκε, ενώ για τους “φτεροπόδαρους” ξεχώρισε η μεγάλη στιγμή με τον Γεωργιάδη στο 28′ με τον Βεσελόφσκι να μπλοκάρει.
Γκολ με το καλημέρα στην επανάληψη για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Μακρίεφ να παίρνει το “αίμα” του πίσω από το χαμένο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βούλγαρος φορ με δυνατό σουτ εντός περιοχής μετά από ασιστ του Σανγκόι, άνοιξε το σκορ στο 47′ βάζοντας τη Σαλαμίνα μπροστά.
Η αντίδραση από τον Ερμή δεν άργησε να έρθει και στο 58′ ο Πατσένκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά την ισοφάριση η Σαλαμίνα είχε την κατοχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες για το 2-1. Οι “φτεροπόδαροι” έψαχναν κενούς χώρους, χωρίς όμως κάτι ουσιαστικό. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα δεν βολεύει κανέναν…
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Κορέια, Κούσουλος, Καρώ, Σεργίου, Νταμάχου, Ρέινολτς, Ρόκε (46′ Πόλιανετς), Μπριζίτο (72′ Κάκο) , Σανγκόι (79′ Παπαδόπουλος), Μακρίεφ.
Ερμής: Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Φρίμποργκ, Εμεγκάρα (88′ Γουίκς), Τσούμου, Κωνσταντίνου (77′ Αλεξίου), Χριστοφή, Παντσέκο, Τσίνα, Ψάλτης, Γεωργιάδης (66′ Μαρτίνιουκ)

 

Οι δηλώσεις απο το Αμμόχωστος

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τεχνικοί των ομάδων Σάββας Πουρσαϊτιδης και Νίκος Παναγιώτου

Αναλυτικά:

Σάββας Πουρσαϊτίδης : ”Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ειδικά τα από την πλευρά μας τα πρώτα 20 με 25 λεπτά, αν δεν κάνω λάθος, είχαμε έξι τελικές με δοκάρι, χαμένο πέναλτι, τετ-α-τετ. Η Ο ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν. Ο στόχος ήταν από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό γίνεται. Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός θα ήθελα να δώσω ξανά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δυστυχώς, δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα ήταν η δική μου ομάδα χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ερμή. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά να διορθώσουμε ακόμα. Έχουμε μπροστά μας δύο βδομάδες που θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, να ξεκουραστούμε ψυχολογικά και σωματικά αλλά και να βγάλουμε και αρκετή δουλειά στις προπονήσεις. Η προσπάθεια είναι εδώ, υπάρχει, και πάνω σε αυτή κτίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια”.

Νίκος Παναγιώτου : ”Έγινε πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος δεν είχε νικητή. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε προσπάθεια και από τις δύο ομάδες για το νικητήριο γκολ, όμως νομίζω έλειπε το καθαρό μυαλό. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να μας βοηθήσουν, νομίζω όμως ότι δεν μας βγήκαν. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητά και αδικούμε τον εαυτό μας”.

Πηγή: sigmalive.com

Σχετικά νέα

X
Translate »