Αθλητικά Νέα

Νέα Σαλαμίνα: Αυτά που πρέπει να κρατήσουν

Η ήττα από την Ομόνοια έχει και τα πλην και τα συν της.  

Αρχικά στη Νέα Σαλαμίνα κρατάνε το ντεμπούτο του 22χρονου Νεόφυτου Μιχάλη κάτω από τα καρέ της ομάδας, με τον Κύπριο πορτιέρο να κάνει εκπληκτική εμφάνιση παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε. Ο Ντε Γιόνγκε τον εμπιστεύτηκε και έκανε την έκπληξη δίνοντας του φανέλα βασικού, με τον Μιχάλη να τον δικαιώνει απόλυτα.

Το δεύτερο συν που κρατάνε από την ήττα ήταν η μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του Ντε Γιόνγκε, παλεύοντας για την ισοφάριση μέχρι το 92′ με τον Μακρίεφ μάλιστα να χάνει σπουδαία ευκαιρία και τον Πεδρίτο λίγο πριν, να φθάνει ένα βήμα πριν φέρει το παιχνίδι στα ίσα.
Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν κρατάνε την παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο, με τη Νέα Σαλαμίνα να είναι σχεδόν ανύπαρκτη παρουσιάζοντας μία προβληματική εμφάνιση, μία εμφάνιση όμως που στην επανάληψη βελτιώθηκε. Με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους, η Νέα Σαλαμίνα μας απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται φέτος.
Πέταξαν στα σκουπίδια τον παράγοντα έδρα, δεν εκμεταλλεύτηκαν τ’ ότι είχαν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα για φέτος από την Ομόνοια και την τρίτη τους στο “Αμμόχωστος”.
Αυτό που θέλουν να ξεχάσουν επίσης από τον χθεσινό αγώνα είναι και ο σοβαρός τραυματισμός τους Γιάννη Σκοπελίτη, μετά από εναέρια μονομαχία με τον Μαργκάσα, με τον Oλλανδό τεχνικό να μην τον υπολογίζει σίγουρα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση.
Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στους Κύπριος με αφορμή το ντεμπούτο του Νεοφύτου δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω τη πίστη ότι οι μικροί Κύπριοι που μπαίνουν τώρα θα μας βοηθήσουν πολύ, πιστεύω περισσότερο σε αυτούς παρά στις μεταγραφές και είμαι βέβαιος θα πάνε καλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση τους». Η δήλωση αυτή του Ντε Γιόνγκε ήταν ένα προμήνυμα ότι στη συνέχεια σίγουρα θα δούμε ακόμη περισσότερους Κύπριους να είναι εντεκαδάτοι.

 


Πηγή: sigmalive.com
sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »