Breaking News

Coffee

Νέα καλοκαιρινή συλλογή ροφημάτων στα Caffè Nero που θα τρελλάνουν το Μακένζυ και την Ορόκλινη

Τα λαχταριστά Frappe Crème επιστρέφουν στο Caffè Nero για ακόμα ένα καλοκαίρι, σε 4+1 πλούσιες γεύσεις. Μια δροσερή και απολαυστική καλοκαιρινή συλλογή ροφημάτων, φτιαγμένη με τα πιο εύγευστα και ποιοτικά υλικά.

Εκτός από το Frappe Crème Coffee & Caramel το οποίο έχει γίνει αγαπημένο ρόφημα πολλών από εσάς, το ολοκαίνουριο Frappe Crème Tiramisu σας περιμένει να το δοκιμάσετε. Απολαύστε το κλασικό εσπρέσο του Caffe Nero αναμειγμένο με γεύσεις τιραμισού σε ένα παχύρευστο μείγμα με γάλα και θρυμματισμένο πάγο, τελειωμένο με σαντιγί και πασπαλισμένο με σκόνη σοκολάτας.

frappe creme tiramissu

Φυσικά, το Frappe Crème Strawberry & Vanilla δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλοκαιρινό μενού, αφού ο βελούδινος συνδυασμός από σιρόπι με γλυκιές φράουλες και βανίλια ταιριάζει απόλυτα με την εποχή.

frappe creme strawberry & vanilla

Για κάτι πιο “εξωτικό” δοκιμάστε ένα Frappe Crème Coconut & Chocolate ή το Frappe Crème Banana & Caramel. Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο φρουτώδες απλά ζητήστε ένα από τα δροσιστικά μας Fruit Booster: Ροδάκινο, Λεμόνι ή Βατόμουρο & Φραγkοστάφυλο, όλα χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά.

Μην ξεχνάτε ότι για όλη την καλοκαιρινή περίοδο μπορείτε να απολαύσετε όλα τα ροφήματα το Caffè Nero ακριβώς πάνω στη θάλασσα, αφού στο Μακένζυ υπάρχει και η επιλογή του Caffè Nero Beach Service. Ξαπλώστε άνετα στο κρεβατάκι σας και οι μπαρίστες μας θα σας εξυπηρετήσουν από την παραλία!

 

Σχετικά νέα

X
Translate »