Όμορφα της Πόλης

Μόνικα και Άντρη κρατάνε τη γυναικεία σημαία ψηλά στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Μετά τη χθεσινή πρώτη συνεδρία και την εκλογή του νέου Αντιδήμαρχου Λάρνακας (Ιάσωνας Ιασωνίδης) πλέον το νέο δημοτικό συμβούλιο έπιασε και επίσημα δουλειά. Το νέο δημοτικό συμβούλιο στη συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από άντρες, καθώς μόνο 2 γυναίκες κατάφεραν να εκλεγούν και πρόκειται για την κ. Μόνικα Μελέκκη και την κ. Άντρη Γεωργίου, οι οποίες προέρχονται και οι 2 από το ΑΚΕΛ.  Το άρθρο μας αναφέραται στις 2 γυναικείες παρουσίες του δημοτικού συμβουλίου αφού με την επανεκλογή τους κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά τη γυναικεία σημάια, σε ένα άκρος ανδροκρατούμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

Η κ. Μόνικα Μελέκη κατάφερε να επανεκλεγεί αφού βρισκόταν και το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Οι περισσότεροι την γνωρίζουμε μέσω του επαγγέλματος της το οποίο είναι ηθοποιός και έχει εργαστεί σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές, ενώ παράλληλα την απολαμβάνουμε στο σανίδι του Θέατρο Σκάλα. Η παρουσία της κ. Μελέκη στο νέο δημοτικό συμβούλιο είναι πολύ σημαντική καθώς είναι άνθρωπος της τέχνης και μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει σε αυτό το κομμάτι.

 
Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Πέρνικ τη Βουλγαρίας. είναι 50 χρονών και διαμένει στη Λάρνακα.  Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Θεατρική Ακαδημίας της Σόφιας και από το 1998 ανήκει στο δυναμικό του Θέατρο Σκάλα ως ηθοποιός.

15401010_10209680944972329_7026604700824799703_n

Image may contain: 7 people, people smiling, people sitting and indoor

 

Η κ. Άντρη Αντρέου επίσης κατάφερε να επανεκλεγεί και να συμπληρώνει το ζευγάρι των γυναικείων παρουσιών μαζί με την κ. Μελέκη. Η κ. Ανδρέου εργάζεται στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λάρνακας – Αμμοχώστου και είναι ενεργό μέλος του ΑΚΕΛ.

 

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο και διαμένει στη Λάρνακα. Είναι 49 χρονών και μητέρα 2 παιδιών. Είναι απόφοιτη μέσης εκπαίδευση και τμηματάρχης στο συνεργατικό ταμιευτήριο Λάρνακας – Αμμοχώστου. Είναι ταμίας του επαρχιακού συμβουλίου ΠΟΓΟ Αμμοχώστου, μέλος του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΓΟ και μέλος του γραφείου κομματικής ομάδας βάσης του ΑΚΕΛ. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων της Διανελλείου Τεχνικής Σχολής.

15622749_2152846458273728_446946129581484317_n

Image may contain: 13 people, people smiling, people standing, outdoor and nature

Εμείς δεν έχουμε παρα να ευχηθούμε στις 2 γυναίκες του δημοτικού συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο τους και ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο αριθμός των γυναικών να είναι μεγαλύτερος. Ίσως η Μόνικα και η Άντρη δώσουν το παράδειγμα αλλά και το κίνητρο.

Επιμέλεια
Συντακτική ομάδα
city of larnaka

 

Σχετικά νέα

X
Translate »