ΑΕΚ

Μπράβο ρε Κούλλη! Συγκινητική στιγμή…

Η βράβευση του Κούλλη Παύλου και η συγκινητική στιγμή όταν παρέδωσε την επιταγή στο ίδρυμα «Περπατώ με την Έλενα».

Διαβάστε περισσότερα:

Σε μια συγκινητική ανθρώπινη τελετή που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, στα Λατσιά,  ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, απένειμε  στον ‘’ καλύτερο ποδοσφαιριστή’’ του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής  Carlsberg, για τον μήνα Νοέμβριο 2015,  Κούλλη Παύλου, της Νέας Σαλαμίνας,  το Αριστείο  του Επάθλου της φίλαθλης εταιρείας  Carlsberg, καθώς και την επιταγή αξίας €1000, στο μέλος του Ιδρύματος ‘’ Περπατώ με την  Έλενα’’,  Νίκο Μυτίδη. Παρών στην απονομή ήταν και ο πρώην συμποδοσφαιριστής του  στην ΑΕΚ, Νέστωρας Μυτίδης.

Το Ίδρυμα ‘’ Περπατώ με την Έλενα’’,  ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο 2015, εις μνήμη της Έλενας Μυτίδη,  αδελφής του Νέστωρα Μυτίδη, η οποία απεβίωσε τον περασμένο χρόνο σε νεαρή ηλικία,  κτυπημένη  από την επάρατη ασθένεια του καρκίνου, εκπληρώνοντας έτσι την τελευταία της επιθυμία.

Ο Νέστωρας Μυτίδης, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος, ανέφερε ότι, σκοπός του Ιδρύματος το οποίο ιδρύθηκε από την οικογένεια και τους φίλους της αείμνηστης αδελφής του, είναι η παροχή βοήθειας σε οποιαδήποτε μορφή, σε παιδιά που πάσχουν από μακροχρόνιες ασθένειες ή είναι ορφανά και γενικά η διάθεση των πόρων για αγαθοεργίες , φιλανθρωπικούς και επιστημονικούς  σκοπούς.

Ο Κούλλης Παύλου, ο ίδιος μέλος του Ιδρύματος,   παραλαμβάνοντας  το βραβείο του τόνισε: «Ευχαριστώ τους αθλητικογράφους που με  ψήφισαν γιατί αναγνώρισαν την δουλειά μου και τη προσπάθεια μου, καθώς και το γεγονός ότι αγωνίστηκα για το  ΄΄τίμιο παιχνίδι΄΄. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία μέσω αυτού του βραβείου να βοηθήσω το ίδρυμα και αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό. Ευχαριστώ και την εταιρεία Carlsberg για το βραβείο και τις αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό τον θεσμό που κρατά εδώ και 44 χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Εύχομαι σε όλο το φίλαθλο κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Ο Πατέρας της αείμνηστης Έλενας και μέλος του Ιδρύματος, Νίκος Μυτιδης,  παραλαμβάνοντας την επιταγή εκ μέρους  του προέδρου του προέδρου του Ιδρύματος , κ. Γιαννάκη Φούρναρη,  ευχαρίστησε τη Carlsberg για την διαχρονική στήριξη της στον αθλητισμό και την κοινωνία γενικότερα, ειδικότερα δε τώρα που ο τόπος μας αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης και τόνισε ότι τα χρήματα θα διατεθούν για πολύ καλό σκοπό. Ευχαριστίες εξέφρασαν επίσης και στον Κούλλη Παύλου που επέλεξε το Ίδρυμα ‘’ Περπατώ με την Έλενα’’. Τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές και καλό νέο έτος.

Πηγή: tothemasports

Σχετικά νέα

X
Translate »