Breaking News

Αθλητικά Νέα

Μπήκε με το δεξί στο νέο έτος η Ανόρθωση 0-2 την ΑΕΖ

Με το δεξί μπήκε στο νέο έτος η Ανόρθωση. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΖ στο Παφιακό με 0-2 έχοντας σκόρερ τους Πελέ στο 5ο λεπτό και Καλό στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.
ΑΕΖ-Ανόρθωση 0-2 (5′ Πελέ, 70′ Καλό)
Μάλιστα ο νεαρός άσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ανόρθωσης στην φετινή σεζόν. Με τη νίκη της η Ανόρθωση έφτασε στους 21 βαθμούς και άρχισε την αντεπίθεση της προς την πρώτη εξάδα. Η ΑΕΖ προσπάθησε να κερδίσει κάτι από τον σημερινό αγώνα ωστόσο η Κυρία, πραγματοίπησε σήμερα την καλύτερη της εμφάνιση και δεν έδωσε διακίωμα στην αντίπαλο της να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα. Έτσι με την ήττα παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 9 βαθμούς στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία της.
Ανόρθωση: Κόπριβετς, Σάντος, Αγιλάρ, Ερέρο, Καλδερόν, Βικτορ, Σειχού (73′ Οικονομίδης), Πελέ, Γκοσάλβες, Καρλίτος Καμπρέρα (79′ Κολούνγκα) (88′ Κυριάκου).
ΑΕΖ: Σοφρωνίου, Κατσής, Οζίας, Βιγιαφάνε, Σάσι, Κυριάκου (61′ Αντρέου), Στυλιανού, Σεμέδο, Φελισιέν, Μαμμίδης (86′ Παρασκευάς), Ντο Σάντος (78′ Σκόπλιακ).
Κίτρινες : Μαμίδης/Καλδερόν, Πελέ
Κόκκινες:
Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος
Α’ Βοηθός Διαιτητής              :    Χρίστου Αριστείδης
Β’ Βοηθός Διαιτητής              :    Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής                          :    Αναστασίου Ιωάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας      :    Γεωργίου Ανδρέας
Πέτυχε τον στόχο της η Ανόρθωση
Με την Ανόρθωση να πατά καλύτερα άρχισε ο σημερινός αγώνας στο Παφιακό και κόντρα στην ΑΕΖ. Η ομάδα του Ρόνι Λέβι προσπάθησε από την αρχή να πετύχει κάποιο γρήγορο τέρμα για της φύγει το άγχος και η πίεση και να επιβάλλει αυτή τον ρυθμό του αγώνα. Κάτι που πέτυχε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πελέ. Ο Πορτογάλος με απευθείας εκτέλεση φαουλ πέρασε την μπάλα δίπλα από το τοίχος και παρά την προσπάθεια του Σωφρονίου να ανακόμψει την πορεία της μπάλα αυτή κατέληξε στα δίκτυα κάνοντας το 0-1 για την Ανόρθωση. Το γκολ αυτό ήταν και το πιο γρήγορο για την Ανόρθωση στην φετινή σεζόν με τον Πελέ να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Λέβι επέβαλαν τον ρυθμό τους έψαξαν το δεύτερο γκολ για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά στον στόχο τους ωστόσο στο 17ο λεπτό και στο 25ο λεπτό ο Πελέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σωφρονίου σε εκτέλεση κόρνερ και φαουλ αντίστοιχα. Στο 27ο λεπτό η ΑΕΖ βρήκε την πρώτη της ευκαιρία στον αγώνα με τον Ντο Σάντος να κάνει την κεφαλιά και τον Κόπριβετς να διώχνει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Σάσι ήταν μόνος απέναντι στον Κόπριβετς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης. Η Κυρία πέτυχε ακόμη δυο τέρματα τα οποία όμως σωστά δεν μέτρησαν αφού τόσο ο Κραλίτος αλλά και ο Γκονσάλβες ήταν σε θέση οφ-σαιντ.
Με τον πρώτο του Καλό κλείδωσε τη νίκη 
Η Ανόρθωση συνέχισε δυνατά και στο β’ μέρος. Οι παίκτες του Ρόνι Λέβι ήθελαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ αλλά λίγο η αστοχία και λίγο οι ικανότητες τοτ τερματοφύλακα της ΑΕΖ δεν επέστρεψαν στους ποδοσφαιριστές του Λέβι να πετύχουν πιο γρήγορα το δεύτερο γκολ. Κάτι που έγινε όμως στο 70ο λεπτό με τον Καλό. Μετά από σέντρα στου Σάντος η η μπάλα πέρασε πάνω από τον Σωφρόνιου και ο Καρλίτος με το στήθος την έσπρωξε στα δίκτυα κάνοντας το 0-2 για την Ανόρθωση, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Επαγγελματικοί λόγοι για την αλλαγή Κολούνγκα

Αυτό τόνισε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι για την αλλαγή στην αλλαγή του Κολούνγκα. Διαβάστε τι δήλωσε και για τον αγώνα.
Ρόνι Λέβι: Είναι καλό που αρχίσαμε την χρονιά με νίκη. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Δεν σκοράραμε όμως γρήγορα το δεύτερο γκολ και δώσαμε δικαίωμα στην αντίπαλο μας. Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν επικίνδυνο. Πετύχαμε δεύτερο γκολ και τελειώσαμε τον αγώνα. Μετά από μια διακοπή είναι δύσκολο το παιχνίδι που ακολουθεί. Θέλουμε βελτίωση και θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε.

Πηγή: www.sigmalive.com

sigmalive

Σχετικά νέα

X
Translate »