Breaking News

Επιχειρήσεις

Μην κρατάτε ”όμηρη” την Κλεάνθη Καλογερά

Γράφει το City Of Larnaka

Η γραφική οδός στο κέντρο της πόλης εδώ και 5 μήνες περίπου έχει ανεβάσει τις μετοχές της σαν spot της πόλης. Ένα σημείο διαφορετικό απ΄ όλα τα υπόλοιπα στην πόλη, το οποίο με ιδιωτικές πρωτοβουλίες αναστήθηκε, πήρε ζωή και ήρθε να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας.

Η σελίδα μας αναγκάζεται να γράψει σήμερα για την οδό Κλεάνθη Καλογερά και να αναφερθεί στο θέμα με το Κλείσιμο του δρόμου, κατά τις βραδινές ώρες, τουλάχιστον Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Πρόκειται για ένα μέτρο που εφαρμόστηκε πέρυσι όταν στο γραφικό δρομάκι λειτουργούσε μόνο το Old Market και είχε βρει θετική ανταπόκριση από το κοινό.

Φέτος στην περιοχή δραστηριοποιούνται ακόμη 3 μαγαζιά και σίγουρα είναι καθήκον του Δήμου να τους βοηθήσει για να έχουν μια καλή λειτουργία κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ο Δήμος να μην βλέπει με θετικό μάτι να κλείνει την Κλεάνθη Καλογερά, στάση που σίγουρα μόνο κακό κάνει. Η ταπεινή μας άποψη είναι η εφαρμογή του μέτρου έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά και δεν αναφερόμαστε μόνο στον τζίρο των μαγαζιών.
Είμαστε σίγουροι πως και το κοινό , ειδικά οι πιο ”ρομαντικοί” θα δει με θετικό μάτι τη μετατροπή σε πεζόδρομο της οδού και θα την στηρίξει. Εικόνες σαν αυτές που είδαμε στο Street Party του Old Market θέλουμε να βλέπουμε κάθε εβδομάδα αγαπητοί κύριοι του Δήμου.

Καιρός να λειτουργήσετε υπέρ της τοπικής κοινωνίας/οικονομίας και όχι να την πυροβολείτε…άλλωστε απ’ αυτήν την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα πληρώνεστε.

Σχετικά νέα

X
Translate »