Breaking News

Αθλητικά Νέα

“Μενέλαος Ευσταθίου και Άνθια Παναγιώτου θριάμβευσαν στη Λάρνακα

Με τη διεξαγωγή έξι τελικών ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας

Με τη διεξαγωγή έξι τελικών ολοκληρώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας που ήταν κατηγορίας Grade 1. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου Μάριος Πέτρου κατά την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές όλων των κατηγοριών, στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 139 αντισφαιριστές και πραγματοποιήθηκαν 228 αγώνες σε 18 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες.

Κατά την τελευταία μέρα των αγώνων, τους τελικούς παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάριος Κουκουμάς, ο Πρόεδρος της ΟΑΚ Νώντας Μεταξάς και Μέλη του Δ.Σ της ΟΑΚ, ο τέως Πρόεδρος της ΟΑΚ Φίλιος Χριστδούλου οι οποίοι παρέστησαν και στις απονομές των επάθλων στους νικητές, καθώς και πολλοί φίλοι του αθλήματος που απόλαυσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους τελικούς. Ο Δήμαρχος Λάρνακας διαβεβαίωσε τους παρισταμένους ότι οι ενέργειες για τη μεταφορά και μετεστέγαση του Ομίλου συνεχίζονται απρόσκοπτα, και σύντομα η Λάρνακα θα απολαμβάνει των εγκαταστάσεων του νέου εκσυγχρονισμένου Ομίλου.

Στον τελικό των Ανδρών τέθηκαν αντιμέτωποι οι Μενέλαος Ευσταθίου (Νο1) και Ελευθέριος Νέος (Νο2). Ο Ευσταθίου κέρδισε τον αγώνα με άνεση 2-0 (6-2, 6-0), συνεχίζοντας τις πολύ καλές παρουσίες των τελευταίων μηνών. Στον τελικό των Γυναικών η Άνθια Παναγιώτου κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο στην κατηγορία κερδίζοντας στον τελικό την Ελένη Λουκά (Νο1), με 2-0 (6-4, 6-0).

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα του πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις στις κατηγορίες των U12, U16, Ανδρών, Γυναικών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα τελικών της δεύτερης εβδομάδας του Larnaca Tennis Club Pancyprian Grade 1 έχουν ως ακολούθως:

BS12   Ανδρέας Τίμινης Vs Ανδρέας Πανταζής  2-0 (6-4, 6-1)

GS12   Κλειώ Μαρία Ιωάννου Vs Άννα Δεμιρτζή           2-0 (61, 6-3)

BD12  Στυλιανός Παπαμιχαήλ / Θεόδωρος Ρούσος Vs Ηρακλής Καλάνοφ / Ανδρέας Πανταζής          2-0 (6-3, 6-0)

GD12  Μαρίνα Μπαμπαλιούτα / Κλειώ Μαρία Ιωάννου Vs Τανσέλ Τσικ / Κωνσταντίνα Τεμπριώτη    2-0 (6-2, 6-0)

BS16   Βλαδίμηρος Αδάμου Vs Ειρηναίος Ιωάννου       2-0 (6-2, 6-2)

GS16   Μαρία Κωνσταντίνου Vs Αναστασία  Γεωργιάδη          2-0 (6-0, 6-4)

BD16  Ξενοφών Νεοφύτου / Παύλος Παρσόν Vs Ανδρέας Λοττίδης / Λάμπρος Παντζαρής      2-0 (6-2, 6-4)

GD16  Στέφανη Ιωάννου / Αθηνά Κωμοδρόμου Vs Αναστασία Γεωργιάδη / Μία Ιωαννίδου      2-1 (2-6, 7-5, 10-6)

Γυναικών       Άνθια Παναγιώτου Vs Ελένη Λουκά        2-0 (6-4, 6-0)

Ανδρών          Μενέλαος Ευσταθίου Vs Ελευθέριος Νέος         2-0 (6-2,6-0)

MD     Χρίστος Αβραάμ / Ματία Μάτιτς Vs Νικήτας Παρφένοφ / Θεόδωρος Σοφρωνίου           2-0 (6-0, 7-6[1])

Όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ, στην ιστοδιεύθυνση http://ctf.tournamentsoftware.com/

Σχετικά νέα

X
Translate »