Breaking News

Αθλητικά Νέα

Μεγάλη πρόκληση για το Μιχάλη Μανώλη – Επιλέγηκε για το προολυμπιακό τουρνουά

Για το Μιχάλη γράψαμε πολλά και σίγουρα θα γράψουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Ο συμπολίτης μας μαχητής Muay Thai, κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια να φιγουράρει μέσα στα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος, ενώ παράλληλα η αγάπη του για το άθλημα τον ”έδιωξε” στη μακρινή Ταϊλάνδη, όπου ζει και προπονείται τα τελευταία 2 χρόνια.

Λιγομίλητος, σεμνός, αν του μιλήσει κάποιος που δεν τον γνωρίζει σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα πάει το μυαλό του ότι ο νεαρός έχει ρίξει knock out κόσμο και κοσμάκι, ότι έχει στην κατοχή του 2 παγκόσμιους τίτλους και φυσικά ότι μέσα στο ρινγκ μετατρέπεται σε οδοστρωτήρα.

Στα 22 του χρόνια ο Μιχάλης έχει κατακτήσει 24 επαγγελματικούς τίτλους και ένα χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και αποτελεί με διαφορά ότι καλύτερο έχει να δείξει η Κύπρος στο εν λόγω άθλημα.

Το μεγάλο βήμα για την Ολυμπιάδα

Η μικρή μας Κύπρος μέχρι στιγμής έχει να περηφανεύεται για τον ιστιοπλόο, Παύλο Κοντίδη ο οποίος κατάφερε να φέρει το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στον τόπο μας.

Το Muay Thai βρίσκεται ανάμεσα στα αθλήματα που αναμένεται να ενταχθούν στα Ολυμπιακά αθλήματα, εξέλιξη που χαροποίησε όσους ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα. Η παγκόσμια Oμοσπονδία Muay Thai (IFMA – International Federation of Muaythai Amateur) στις 27 Ιουνίου ανακοίνωσε τους αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν στο προ ολυμπιακό τουρνουά στην πόλη Wrocław  της Πολωνίας.

Στην κατηγορία των 71kg ανάμεσα στους 8 αθλητές ήταν και ο Μιχάλης Μανώλη. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη στιγμή του συμπολίτη μας αθλητή, καθώς αν τα καταφέρει να περάσει θα γράψει τη δική του ιστορία στον Κυπριακό αθλητισμό ως ο πρώτος Κύπριος αθλητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Ολυμπιάδα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Οι υπόλοιποι αθλητές που θα βρεθούν απέναντι στο Μιχάλη είναι:

1 Suppachai Muensang Thailand
2 Masoud Minaei Iran
3 Pavel Dzelendik Belarus
4 Gabriel Mazetti Peru
5 Dimitar Markov Bulgaria
6 Hihi Yassine Algeria
7 Jakub Rajewski Poland
8 Michalis Manoli Cyprus

 

O Mιχάλης αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πόλη μας και ετοιμάζεται εντατικά για αυτή τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

 

Η αποστολή για την Πολωνία αναχωρεί στις 26/07/2017 και ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στις 28,29,30. Την αποστολή στηρίζουν η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ η PLUTON TRAVEL & TOURS LTD και το Cambridge Weight Plan

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »